Футболіст Андрій Шевченко став позаштатним радником президента Зеленського: українці відповіли мемами

Легенда українського футболу Андрій Шевченко сповістив підписникам Інстаграм-сторінки, що президент Володимир Зеленський призначив його радником. Підтримали подібну ідею далеко не всі фани.

Андрій Шевченко пояснив, що став позаштатним радником Володимира Олександровича з питань спорту. Колишній форвард та тренер української збірної відзначив, що вже півтора року поспіль є амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24.

Тепер же займатиметься подібними питаннями на позиції позаштатного радника. Пан Андрій має намір брати участь у перемовинах із міжнародними організаціями щодо участі нашої країни в різноманітних спортивних заходах.

Українці створили меми у відповідь на новину

Шевченко похвалився, що у співпраці з UNITED24 вже вдалося залучити мільйони доларів на благодійних заходах. Найграндіознішим став матч за участі зірок футболу. Дійство провели на лондонському стадіоні “Стемфорд-Брідж”, щоб привернути увагу всього світу до проблем України.

Нині триває робота над другим благодійним футбольним заходом. Видатний спортсмен певен, що спорт є потужною силою, щоб донести правду до мільярдів людей на всій планеті. Й слід обов’язково використати всі подібні можливості на користь України:

“Ми маємо робити усе, щоб заохочувати людей підтримувати Україну, а я, як і раніше, зроблю усе для цього”.

Українці створили меми у відповідь на новину

Як завше, думки в коментах розділилися приблизно 50 на 50. Одні щиро підтримали подібну ініціативу:

“Вірю в вас і щиро дякую!”

“Дякуємо Вам за все, що Ви робите для України! Дуже поважаю!”

“Вітаємо! Ви заслуговуєте на це!”

“Впевнений, що крім Андрія, ніхто цю роботу краще не зробить”.

Але знайшлися й люди з певною часткою скептицизму:

“І що він радитиме?”

“Андрію, подивися на Арестовича та замислись, що з тобою буде”.

“Тобі мало Королевської було?”

Це Андрію натякнули на його намагання стати народним депутатом від партії “Україна – Вперед! ” з її лідеркою Наталією Королевською. У 2012 році, попри потужну політичну рекламу й перебування в першій п’ятірці списку Андрія Шевченка та Остапа Ступки, партія не здолала 5%-ий бар’єр й залишилася за бортом.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?