Марічка Падалко розповіла про ревнощі, що вирували у її родині, та чи хоче її чоловік мати ще одну дитину

Для телеведучої Марічки Падалко сімейні цінності завжди були на першому місці. Тому у нещодавньому інтерв'ю, яке вона дала на каналі "Слава +", було багато уваги приділено "дитячій" темі.

Оскільки, як відомо, у Падалко та її чоловіка Єгора Соболєва є троє спільних дітей, то ведуча відверто розповідала, що під час трагічних подій, які сталися в Україні, їй на думку спадало бажання “дати нове життя” четвертій дитині. Про це вона навіть говорила з чоловіком, коли той приїжджав у відпустку з передової. Але Єгор не підтримав, за її словами, таке прагнення дружини не тільки тимчасово, до настання миру, а взагалі.

Питання про всиновлення дитини також обговорювалось подружжям. Пара вирішила, що цього також не треба робити, тому що їхні рідні діти й без того переживають неймовірно тяжкі часи й несуть на собі величезне емоційне навантаження.

Досвід виховання

До того ж Марічка пригадала, як важко було першій дитині — сину, прийняти народження середньої доньки, які ревнощі вирували у дитячому серці сина. Тоді Марічка зрозуміла, що першій дитині набагато важче і саме вона потребує більше уваги батьків та часу, ніж новонароджена донька. Третю власну дитину, розповідає Марічка, вони жартома називали “бонус”, бо на момент її народження вони з Єгором вже мали не абиякий батьківський досвід, а всі помилки, які вони зробили при вихованні  старших дітей, були ними враховані.

Марічка Падалко
Марічка Падалко розповідає про сімейні стосунки

Як відомо, у Єгора Соболева від першого шлюбу є донька Аліса. На запитання журналіста, чи болісно вона прийняла нову дружину та сім’ю батька, телеведуча сказала, що дівчина була занадто прив’язана до батька, а Єгор був таким відповідальним, що, навіть, пропонував Марічці не одружуватися до того, поки його доньці не виповниться 18 років. Втім сталося так, як сталося. І хоча особливої дружби, судячи з усього, між дівчиною та новою родиною батька немає, Марічка дуже тепло відгукується на її адресу. Сказала, навіть, що коли вперше побачила Єгора, а поріч з ним була Аліса, то дівчинка їй сподобалася більше, ніж Єгор.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.