Квартальна дружина Зеленського Кравець показала свого 7-річного сина: Іван не схожий ні на маму, ні на тата

Відома українська актриса Олена Кравець показала свого єдиного сина Івана, який не так давно відзначив 7-річчя. Як сьогодні виглядає хлопчик і на кого більше схожий?

Олена Кравець, відома українська актриса та ведуча, ніколи не полюбляла ділитись подробицями свого особистого життя. Знаменитість воліла тримати це у таємниці, адже вважала, що родина – це те, що повинне залишатись сакральним. Втім, шанувальники артистки настільки сильно цікавляться її особистим життям, що час від час навіть загадкова Олена Кравець ділиться подробицями про свою сім’ю.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала у своєму Інстаграм-блозі рідкісну світлину свого молодшого 7-річного сина. Олена Кравець майже ніколи не показує хлопчика, тому прихильники артистки були особливо раді нарешті побачити, як виглядає Іван Кравець.

Олена Кравець показала, як сьогодні виглядає її молодший син Іван, якому виповнилось 7 років
Олена Кравець показала, як сьогодні виглядає її молодший син Іван, якому виповнилось 7 років

7 років тому відома українська артистка стала мамою двійнят – хлопчика та дівчинки. Знаменитість ніколи не приховувала, що народження одразу двох дітей стало для неї з чоловіком доволі несподіваною новиною. Втім, своїх нащадків Олена та Сергій Кравець дуже люблять. Не забувають про це нагадувати закохані і фанам.

На Інстаграм-сторінці Олени Кравець нещодавно з’явилась фотографія, на якій її молодший син позує у студії звукозапису. Іван Кравець на новій світлині зображений у спеціальних навушниках. Поки фотограф робив кадр, маленький хлопчина загадково дивився кудись вдалечінь. В описі до нової фотографії Олена Кравець назвала Бога режисером, який кожному дає можливість у своєму житті обрати та зробити крупний план.

“На фото один – з трьох моїх “крупнячків”, – ніжно та водночас із гумором підписала допис Олена Кравець.

Олена Кравець показала, як сьогодні виглядає її молодший син Іван, якому виповнилось 7 років
Олена Кравець показала, як сьогодні виглядає її молодший син Іван, якому виповнилось 7 років

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.