Як виглядає жінка, яка відбила Андрія Доманського у Лідії Таран: ефектна блондинка перевершила ведучу

Телеведучий Андрій Доманський змінив трьох жінок та являється батьком для шістьох дітей. Як виглядає нинішня дружина шоумена – далі в матеріалі.

Телеведучий і шоумен Андрій Доманський мав дуже бурхливу молодість і встиг змінити трьох жінок. Так, вперше чоловік одружився ще в досить юному віці. Тоді Андрію був 21 рік. Першу дружину Доманського звати Юлія, вони познайомилися під час навчання у ВНЗ в Одесі. Шоумен зізнається, що тоді вважав Юлію своїм ідеалом. Вже у шлюбі у подружжя народилося двійко дітей: син Василь і донька Лада.

Коли кар’єра Доманського почала стрімко розвиватися, в його житті з’явилася iнша жiнка – відома телеведуча Лідія Таран. Тоді Андрій жив на 2 міста: в Одесі була його сім’я, а в Києві – робота та Ліда. Тоді шоумен прийняв рішення розлучитися з дружиною після 10 років шлюбу і почав жити з Таран. Їхній союз тривав 5 років і вони навіть мають спільну донечку Василину.

Стало известно, где за границей живут Лидия Таран и ее дочь от Доманского
Андрій Доманський жив у цивільному шлюбі з Лідією Таран

Та Доманський так і не повів під вінець Таран. Пізніше в одному з інтерв’ю чоловік зізнався, що не покликав Лідію заміж через те, що вона не хотіла знаходити спільну мову з його дітьми від першого шлюбу. Крім того, саме тема взаємовідносин Лідії з його дітьми була причиною частих сварок у їхніх стосунках.

Закінчились відносини Таран і Доманського так само раптово, як і почались. Шоумен покинув Лідію і їхню 3-річну донечку заради іншої жінки.

Зі своєю новою обраницею Доманський познайомився на зйомках розважального шоу “Хто проти блондинок”. Андрій був ведучим шоу і одразу запримітив одну із учасниць на ім’я Марина. Саме заради неї згодом шоумен вирішив покинути Таран і доньку.

Андрій Доманський показав свою третю дружину Марину
Як виглядає жінка, яка відбила Андрія Доманського у Лідії Таран

Ще до офіційного одруження Марина народила Доманському доньку Кіру. Згодом закохані зіграли пишне весілля. У 2016 році у подружжя народилася ще одна донька Віра. Варто відзначити, що у Марини Доманської є син від першого шлюбу, тож наразі шоумен має 5 рідних дітей та пасинка, про якого піклується.

Андрій та Марина Доманські
Андрій та Марина Доманські з дітьми

Варто відзначити, що саме Марина Доманська “вгамувала” ловеласа Андрія Доманського. Разом вони вже понад 13 років, їхній шлюб щасливий та міцний.

Популярне

Схожі статті

Наш десертний кумир — легкий та ніжний тортик із пломбіром: 15 хвилин роботи, а насолоди — на весь день

У світі десертів є такі, що зайняли головні місця у наших серцях, ставши справжніми кумирами. Серед них на одному з перших — легкий та ніжний тортик із пломбіром.

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.