Санта Дімопулос офіційно змінила ім’я та по-батькові і похизувалася новими документами: як тепер звати зірку

Якщо зазирнути у Вікіпедію, то повне ім'я екс-віагрянки там указане як Хрисанті Янісівна Дімопулос. Таке становище красуню не влаштовувало, і вона внесла певні зміни у власні документи.

Віднині можемо називати Дімопулос Сантою Ігорівною. І це офіційно. Зірка засвітила в мережі документи зі зміненими іменем та по батькові. Санта – це скорочена форма її імені, даного при народженні, але дівчина вирішила зробити його основним варіантом. Та й всі ближні звикли до неї саме так звертатися, а не називати Хрисанті.

Ігор Кучеренко одружувався зовсім з іншою жінкою

Що стосується по батькові, то Дімопулос запевнила, що її біологічного батька звати Ігорем, а не Янісієм, як це було донедавна вказано у паспорті. Тому вона й відновила справедливість. Справжнісінька тобі Санта-Барбара вийшла. Більше знаменитість нічого не пояснила. Просто виклала в Instagram-stories скан документа, в якому йдеться про зміни в її даних:

“Сльози щастя! Нарешті я – це я. Я вписала себе в рід батька (мій біологічний тато – Ігор). Я змінила повне ім’я на скорочене – своє, рідне”, – прокоментувала зміни в документах дружина Ігоря Кучеренка.

До речі, пара вже 8 років разом. Вони виховують первістка Санти, сина Андрія Джеджули Даніеля, якому вже 15 років. А коханому чоловіку Дімопулос подарувала донечку Софійку, якій нині вже 4 рочки.

Глава родини на 18 років старший від своєї обраниці. У нього є старші діти, яких він частенько запрошує до них додому чи навіть бере в подорожі. Дімопулос ніколи не заперечує проти цього й чудово проводить час з нащадками свого благовірного.

Скільки часу, сил та грошей пішло на внесення відповідних змін у документи, Санта не сповістила. Натомість новоспечена Ігорівна пожартувала, що Вікіпедії пора змінюватися. Але поки що нові дані щодо артистки туди ніхто не вніс.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.