“Сьогодні у мене два свята”: колишня Остапчука Горняк поглузувала над ним у день його річниці з Полтавською

Друга дружина Володимира Остапчука вирішила по-своєму відзначити першу річницю весілля колишнього чоловіка з Катериною Полтавською. Причому влаштувала відразу два свята.

Христина Горняк, побачивши голубків у річницю шлюбу на тлі кахельних стін, вирішила влаштувати тролінг. Тож сповістила в Інстаграм-сторіз, що ввечері пригубить відразу два келихи шампанського, бо:

“Сьогодні у мене два свята”.

Схоже, Христина збирається відзначити позбавлення від шлюбних уз. І навіть похвалила себе за вчасно прийняте рішення:

“Що сказати вам, я просто молодець… Моя інтуїція – мій кращий друг!”

Підписниці Горняк жваво підтримали жінку, привітавши з правильним вибором, на що вона відзначила, що “сама собою пишається”. Звісно, солідарне жіноцтво насипало купу слів обурення “на декого”. Христя зазначила, мовляв, у всіх сьогодні свято. Тільки в кожного своє.

Окрім цього Христина натякнула на загадкового шанувальника, який дозволяє їй тримати власну самооцінку на гідному рівні. Адже називає незабутньою, і це дуже приємно. А щодо колишніх стосунків філософськи зазначила:

“Це життя і це досвід”.

Дівчина навіть радіє, що все так склалося. До речі, Володимир із Христиною розсталися саме восени. Тож у пари теж своєрідна дата – рік, як розлучилися. Раніше нотаріусиня розповідала, що давно попрощалася з минулим. Тепер розлученій жінці байдуже, хто і що про неї говорить. Вона просто не зважатиме.

Звісно, у цьому любовному трикутнику не всі зайняли бік Горняк. Христина скаржиться, що в її акаунт частенько набігають боти, які натякають на вік жінки, що наближається до 40 років, та хейтять її зовнішній вигляд. Вона здогадується, звідки ростуть ноги у подібних коментаторів, та попросила припинити займатися подібною нехорошою справою.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.