Христина Горняк розповіла про пристрасті в особистому житті після розлучення з Остапчуком: таємний роман

Відома українська блогерка Христина Горняк розповіла про своє особисте життя після розлучення з шоуменом Володимиром Остапчуком. У зірки з'явились залицяльники

Христина Горняк, відома українська блогерка та колишня дружина популярного шоумена Володимира Остапчука, розповіла про пристрасті на особистому фронті. Раніше знаменитість розповідала, що в її житті з’явився загадковий залицяльник, імені якого вона розкривати не хоче. Втім, пізніше блогерка повідомила, що попри всі чутки та здогадки шанувальників, вона не перебуває у стосунках із цим чоловіком.

Довгий час зіркова блогерка не ділилась свіжими подробицями про те, що відбувається на романтичному фронті її життя. Втім, тепер Христина Горняк наважилась поспілкуватись зі своїми підписниками. Фанати блогерки поцікавились у неї, чи продовжує вона спілкуватись із тим самим загадковим чоловіком. Знаменитість розставила всі крапки над “і”.

Христина Горняк повідомила, чи спілкується зі своїм загадковим залицяльником
Христина Горняк повідомила, чи спілкується зі своїм загадковим залицяльником

Так, у своєму особистому Інстаграм-блозі в знаменитості поцікавились, чи продовжує вона спілкування зі своїм таємним залицяльником. Христина Горняк дала коротку й лаконічну відповідь. Найімовірніше, зірка не бажає довго обговорювати цю тему. За словами блогерки, вони з цим загадковим чоловіком все ще не разом. Проте, додала Горняк, вони продовжують спілкуватись.

Відома українська блогерка також дала зрозуміти, що вона позитивно ставиться до спілкування із залицяльником. Зірка жартома зазначила, що не вважає його своїм ворогом, а тому завжди відкрита до спілкування та обговорення тих чи інших тем.

Христина Горняк відповіла на запитання про таємного залицяльника після розлучення з Остапчуком
Христина Горняк відповіла на запитання про таємного залицяльника після розлучення з Остапчуком

Нагадаємо, що відома українська блогерка Христина Горняк раніше перебувала у шлюбі з Володимиром Остапчуком. Зіркова пара була разом декілька років, разом вони будували будинок і планували щасливе майбутнє. Втім, планам не судилось втілитись у життя, адже восени минулого року колишні закохані прийняли рішення розлучитись.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.