Молодша донька Олі Полякової підростає і стає схожою на тата, а не на маму: як виглядає 12-річна Аліса

Молодша донька Олі Полякової відзначила день народження. Мама привітала Алісу з 12-річчям дуже щемко. А фани співачки взялися порівнювати – на кого з батьків більше схожа дівчинка.

Аліса, перетнувши 12-річну межу, помітно витягнулася й подорослішала. На жаль, дівчинка нині перебуває далеко за межами України – навчається в лондонській школі, тож матуся Оля Полякова разом із привітаннями на адресу меншої доньки, побажаннями здоров’я та щастя, ще й висловила сподівання, аби якомога скоріше закінчилася війна, і дитина повернулася додому:

“Бо нема для тебе кращого місця на землі, ніж Україна, твій ліс, твоя річка і твої тваринки”.

До слів Полякової приєднався Дмитро Гордон, привітавши іменинницю й побажавши “найскорішої перемоги нам усім”. Звісно, не обійшлося без теплих слів від бабусі Світлани, яка наврочила онучці “здоров’я, сили, доброго гумору, витримки, хороших вірних друзів”.

На кого схожа Аліса

Допис в Інстаграмі, присвячений доньці, Полякова проілюструвала купою світлин іменинниці. Аліса, порівняно з минулими фотосетами, значно підросла, перетнувши межу дитина-підліток.

Аліса підросла

А фото з батьком узагалі приголомшило підписників співачки неймовірною схожістю дівчинки зі своїм татусем. Просто одне обличчя! Деякі надміру уважні фани Полякової відзначили, що “обличчя в Аліси татове, а харизма – мамина”.

Аліса з татом і котиком

Ще комусь припали до душі “глибокі й свідомі очі”. А хтось відзначив, що татова доня “жива, змішана з природою лісу, степу вільного, чистоти озер українських”.

Схоже, Аліса на Туманному Альбіоні сумує за рідними та Україною. І щоб хоч якось наблизитися, взялася вишивати рушника. Хрестики в юної рукодільниці поки не виходять, оскільки малюнок дуже дрібний, а от робити палички з ниток дівчинка спромоглася.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.