“За що таке щастя та чому так швидко?”: зіркові мами Таран та Полякова показали своїх підрослих доньок

Мами у своїй любові до дітей однакові: люблячі, ніжні, такі, що пишаються будь-якими досягненнями свого нащадка. Вони хочуть, щоб усі бачили, як росте їхня дитина.

Днями зіркові мами Оля Полякова та Лідія Таран порадували своїх шанувальників новими світлинами своїх підрослих доньок. Річ у тім, що в дівчат нещодавно були Дні народження.

Василина

Дочці популярної телеведучої Лідії Таран у щойно виповнилося 16 років. Про це на своїй сторінці в Інстаграм розповіла сама Лідія та розмістила фото дівчини.

16 років — вік чудовий, але мама з легким сумом відмічає, що залишилося зовсім трошки й донька, розправивши крила вилетить з родинного гнізда:

“А в мене сьогодні день 2 вічних материнських питань: за що мені таке щастя? та чого так швидко?”,- сумає Лідія.

Як розповіла телеведуча, дівчинка о 6 ранку відправляється на навчання й почувається зовсім дорослою. Дівчина, на відміну від матері, брюнетка. Судячи зі світлини зовнішня схожість, як підмічають користувачі інстаграму, у доньки сто відсотково з батьком — Андрієм Доманським. Але, мабуть, за характером — така ж як і Лідія відповідальна та позитивна, активна та самостійна: має багато друзів, яких тягне за собою у гори.

Зараз Василина з мамою перебувають за кордоном у Франції.

Аліса

Отримала свої привітання від мами в Інстаграмі й молодша донька Олі Полякової Аліса, у якій також нещодавно був День народження. Їй виповнилося 12 років.

Оля залюбки демонструє ангельську зовнішність маленької доньки та бажає їй якнайшвидше повернутися в Україну з-за кордону:

“І ти як і сотні тисяч дітей повернешся в Україну і ми всі будем дуже щасливі!”,- емоційно вигукує співачка, явно скучившая за малою.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.