Вовки з однієї зграї: все друзі Олега Винника і одна улюблена жінка Таюне

Він - красень, блондин, золотий голос України. Мова про Олега Винника. А з ким дружить цей знаменитий український співак? Ми постаралися знайти людей, які у нього на першій сторінці в телефонній книзі.

Однозначно, головна супутниця Олега Винника, Таюне , багато разів з’являлася зі співаком, але ніколи і нічого не розповідала про нього. Багато часу преса вважала їх друзями і соратниками, але потім з’явилися чутки, що вони – пара.

 ""

З ким ще дружить Олег Винник?

У соціальній мережі співак часто публікує кілька знімків, де показав прихильницям своїх кращих друзів. На фото він в компанії Сергія Букшіна і свого продюсера Олександра Горбенко. Товариші Олега Винника – не публічні люди, ніколи не спілкуються з представниками ЗМІ.

З ким із зірок шоу-бізнесу дружить красивий чоловік і колоритний український співак Олег Винник?

Список друзів Олега Винника не надто короткий. Номер 1 – Юрій Горбунов, ведучий каналу 1+1. Кажуть, що саме він випадково проговорився пресі про те, що Таюне – не просто співачка з команди Олега. У Мережі “гуляє” фотографія, на якій Олег Винник і Юрій Горбунов у смішних сорочках:

 ""

З Потапом Олега Винника об’єднують спільні інтереси до піару і творчості. Вони годинами можуть говорити про нові фішки, цікаві кліпі і планах на майбутнє:

 ""

А ось з Ольгою Полякової у Олега Винника теж багато спільного. Не тільки колір волосся, але і любов до гумору і самоіронії. Разом вони часто сміються.

 ""

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.