Інна Білоконь відзначає 55-річчя: 50-річний Андрій Данилко привітав “маму” Сердючки незвичним букетом

На своїй сторінці в Інстаграмі Андрій Данилко, який днями відзначив 50-річний ювілей, привітав "маму" Вєрки Сердючки Інну Білоконь з 55-річчям. Фанів вразив букет знаменитості.

Гуморист Андрій Данилко привітав колегу й землячку Інну Білоконь із 55-річчям, підписавши світлину в Інстаграмі відразу від двох осіб:

“Happy Birthday, рідненька! Твої: Андрій Данилко & team VERKA SERDUCHKA!”

Андрій сам нещодавно відзначив 50-річчя. Тепер час ювілею настав для колежанки по сцені. З’ясувалося, що в реалі мама старша за доцю Вєрку Сердючку всього на 5 років. Але на сцені Інна вправно перевтілюється в стареньку жіночку. Хоча частенько запалює на концертах не як бабуся, а як вправна молодичка.

Невідомо, хто подарував ювілярці величезний букет, але якщо уважно придивитися, у ньому не лише квіти, але й визирають корки від пляшок та їстівні упаковки. Тож Інна отримала подарунок не лише для душі, але й смаковий.

Інна Білоконь з чоловіком Олегом

Поглянувши на світлину іменинниці, далеко не всі шанувальники Вєрки Сердючки відразу впізнали в симпатичній білявці з чарівною усмішкою “маму” співачки. Зазвичай на сцені актриса вбрана у хустку, низько насунуту на очі, окуляри й у безрозмірні кофту та спідницю. Тож виглядає зовсім по-іншому.

Інну Білоконь частіше бачать з Андрієм Данилком, аніж із благовірним

Багато хто бачить постійно світлини Інни та Андрій разом і вважає їх парою. Насправді це не так. У звичайному житті в Білоконь є чоловік Олег. Він, як і артистичний дует, родом із Полтави.

Познайомилися й одружилися вони ще замолоду. Глава родини розводить елітних собак, а донька подружжя Яна мешкає зараз у Польщі, де навчається у виші. Дівчина вже встигла вийти заміж і зробити батьків бабусею та дідусем. Тож виходить, що у Вєрки Сердючки є не лише мама Інна Адольфівна, але й тато Олег.

Популярне

Схожі статті

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.