Потап і Настя святкують першу річницю шлюбу: історія кохання знаменитого дуету

Зіркове подружжя святкує своє ситцеве весілля. Вони рік як перебувають в офіційному шлюбі, але чутки про романтичні стосунки між ними ходили давно. Так скільки ж насправді разом Потап і Настя?

Дует Потапа і Насті Каменських був заснований ще в 2006 році і став справжнім проривом для української поп та реп-музики.

Тож не дивно, що фанати артистів відразу ж почали підозрювати між ними стосунки — вони обидва привабливі, цікаві та талановиті молоді люди. Але насправді з першого дня знайомства між колегами зародилася неприязнь.

Потап и Настя в начале карьеры
Потап і Настя на початку кар’єри

Вся справа в тому, що обидва виконавці мріяли про сольну кар’єру, але доля звела їх в одному колективі. Молодий Олексій Потапенко тоді як раз шукав, з ким би йому записати дует, спільний знайомий запропонував йому Настю. Так вони записали свій хіт “Без любви”, після якого на них посипалися пропозиції виступів. Так Настя з Потапом залишилися в дуеті, хоча ще довго притиралися один до одного.

“Ми випускали пісні, які ставали хітами. А наші відносини ставали все гірше і гірше. Це такий парадокс. Перші три роки чим більше ми сварилися, тим популярнішими ставали”, — зізналися Потап і Настя.

Фанати про це не підозрювали, а навпаки, всіляко обговорювали можливий роман між учасниками дуету. Але Олексій на той момент був одружений і виховував двох дітей.

Потап с первом женой Ириной Горовой, дочерью Ирины от первого брака и общим сыном Андреем
Потап з першою дружиною Іриною Горовою, дочкою Ірини від першого шлюбу і спільним сином Андрієм

Але в 2013 році чутки про відносини Потапа і Насті придбали ще більший інтерес. У мережу потрапили кадри, на яких пара, схожа на артистів, разом відпочиває на Кубі. Вони вели себе досить романтично — обіймалися і цілувалися.

З тих пір чутки про службовий роман не вщухали. Тому заява Олексія Потапенка в 2016 році про його розлучення з першою дружиною нікого не здивувало. Тоді колишнє подружжя заявило, що вони вже два роки живуть окремо.

Проте Потап і Настя продовжували приховувати свої стосунки. Таємницю вони тримали до останнього. Всю правду вони розкрили прямо перед весіллям, в 2019 році.

Зробили це досить оригінальним способом — Потап презентував пісню “Константа”, в якій розкрив всі свої почуття до Насті, а дівчина стала головною героїнею кліпу.

Весілля пари стало справжньою подією в українському бомонді, на нього були запрошені найвідоміші актори, співаки та телеведучі. До слова, гостею весілля була і перша дружина Потапа Ірина Горова, з якою вони зберегли теплі дружні стосунки.

Свадебное фото Потапа и Насти
Весільне фото Потапа і Насті

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.