Вагітна Лілія Ребрик розповіла, в якій країні планує народжувати третю дитину: “Для мене це важливо”

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик вагітна третьою дитиною. Телезірка розповіла, як наважилася на вагітність у 42 роки та у якій країні планує народжувати.

Нещодавно 42-річна акторка і телеведуча Лілія Ребрик вразила своїх прихильників новиною: вона зі своїм чоловіком Андрієм Диким чекають на третю дитину.

Акторка змилувала публіку милими кадрами з округлим животиком і дала відкрите інтерв’ю виданню VIVA, де розповіла про свій особливий стан і плани на майбутнє.

Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність і поділилась милими кадрами з округлим животом
Вагітна Лілія Ребрик розповіла, в якій країні планує народжувати третю дитину

Так, Лілія зізналася, що планувати вагітність у такий складний час важко і вона розуміє всю відповідальність. Та за словами акторки, вони з чоловіком мріяли про третю дитину і зараз вони дуже щасливі.

Лілія Ребрик зізналася, що коли дізналася про свій цікавий стан, то і дня не могла приховувати це від своїх рідних. Акторка відразу розповіла чоловіку про заповітні 2 смужки. В цей день подружжя розповіли своїм донечкам, що скоро у них народиться братик або сестричка.

Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність і поділилась милими кадрами з округлим животом
Вагітна Лілія Ребрик розповіла, в якій країні планує народжувати третю дитину

Також акторка розповіла, що наразі вона ще не знає стать майбутнього малюка. Та для неї, як і для її чоловіка стать не є важливою. Головне, щоб дитина народилася здоровою. При цьому Лілія не приховує, що вона “до кісточок є мамою дівчаток”. Тож для неї буде незвично стати мамою хлопчика.

На питання, в якій країні збирається народжувати Лілія, акторка відповіла без вагань. Ребрик планує народжувати і виховувати дитину в Україні.

Я хочу народжувати тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними.

, – зазначила Ребрик.

При цьому акторка зазначила, що в такому питанні всі рішення є правильними, адже кожен робить так, як підказує йому його серце.

Зараз немає правильних і неправильних рішень. Кожен робить так, як вважає за потрібне.

, – підкреслила Лілія.

Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність і поділилась милими кадрами з округлим животом
Вагітна Лілія Ребрик розповіла, в якій країні планує народжувати третю дитину

Також телеведуча зізналася, що не планує йти в 3-річний декрет і ставити свою кар’єру на паузу. Акторка планує працювати, поки у неї є на це сили, а після народження дитини якомога швидше виходити на роботу. Лілія зізнається, що вона вже має досвід поєднувати роботу і материнство і виходить у неї це добре.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.