Квартиру подружжя Зеленських у Криму виставили на аукціон: в ній буцімто знайшли паспорт першої леді

Окупаційна влада Криму, певно, відчуваючи швидкий кінець, вирішила швиденько розпродати майно. Взялися виставляти на аукціон нерухомість українців. Не обійшла ця доля й подружжя Зеленських.

Квартиру Олени та Володимира Зеленських окупаційний голова півострова Сергій Аксьонов обіцяв передати малозабезпеченим. Натомість нинішній спікер Володимир Константінов сповістив про 8 аукціонів із продажу нерухомого майна, яке буцімто “націоналізували” в українських власників.

Балкон на 5 поверсі – то квартира Зеленських

Житло, яке раніше належало українцям, вже продали з молотка на 800 млн рублів. На черзі ще сотня об’єктів. Серед житлових приміщень на продаж виставлено й квартиру подружжя Зеленських.

Тимчасові керівники Криму сподіваються виторгувати 27 млн рублів. Цю квартиру на верхньому поверсі Олена Зеленська придбала у 2013 році. В декларації президента вказано її вартість: 1,3 млн грн.

Епопея з паспортами

Між тим мережею стали гуляти копії паспортів Олени Зеленської та її чоловіка. Один із них буцімто знайшли в цій самій квартирі в Лівадії.

Російський фейковий паспорт Зеленської

Фейкороби довго не заморочувалися. Приладнали до документа фото першої української леді, яке з’явилося в мережі 22 березня 2023 року. Тоді Зеленська саме розповіла про допомогу Литви.

Ізраїльський фейковий паспорт Зеленської

Якщо вірити інформаційним фейкометам, дружина президента за 3 місяці після російського оформила ще й ізраїльський паспорт. На документі вказано місце народження жінки – УРСР, хоча насправді репатріантам у документах пишуть просто: Україна.

Російський фейковий паспорт Зеленського

Не обійшла подібна доля й самого президента. У скріншоті паспорта, опублікованого зрадником Іллею Кивою, вказано, що Володимир Олександрович отримав документ у 2001 році в міському окрузі Орєхово-Зуєво. Насправді ж статус міста воно отримало тільки 2004 року.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?