facebook

Крихке печиво з кремом: забудь про кав’ярні, печи власноруч та збирай подруг. Жодна не піде без рецепта

Це печиво завдяки простоті приготування подобається кухарям, а завдяки ніжному смаку та тонкому аромату — їдокам. Будь-яка господиня впорається з його приготуванням, якщо скористається цим рецептом.

А рецепт неймовірно простий та доступний.

Інгредієнти

Для крему:

  • Молоко 300 мл
  • Жовток курячого яйця 1 штука
  • Цукор 3 столові ложки
  • Крохмаль кукурудзяний 2 столові ложки
  • Ванілін 1 щіпка

Для тіста:

  • Борошно 320 г
  • Цукор 80 г
  • Вершкове масло 120 г
  • Яйця 2 штуки
  • Розпушувач 1 чайна ложка
  • Сіль 1 щіпка

Для начинки:

  • Персик у сиропі 80 г

Приготування

Крихке печиво з кремом
Печиво з кремом
  1. Приготування почніть з крему. Для цього у тепле молоко всипте цукор та міксером змішайте до повного розчинення цукру. Не припиняючи праці міксера, вбийте у суміш яйця та додайте ванілін та кукурудзяний крохмаль. Поставте на плиту та доведіть все до кипіння, постійно помішуючи. Після моменту закипання варіть крем ще 1 хвилину. Потім дайте крему трошки охолонути та накрийте його, притискаючи, плівкою. Залиште поки що крем у спокої, а самі займіться тістом.
  2. Вершкове масло у вас повинно бути м’яким. За допомогою міксера змішайте цього з яйцями та цукром в однорідну масу майже білого кольору без грудочок. Потім всипте сіль та розпушувач, а за ними поступово примішуйте просіяне борошно. Довго з тістом не порайтесь, інакше печиво не буде достатньо крихким.
  3. Тепер розпочинайте розділку тіста. Відділіть 1/3 частину тіста та покладіть її у плівці до холодильника. А решту тіста розкачайте у пласт товщиною приблизно 4-5 мм та за допомогою спеціальних фігурок або звичайної склянки виріжте коржики — основу для печива. Покладіть ці коржики на деко з пергаментом.
  4. Поріжте відціджені від сиропу персики на маленькі шматочки, а потім покладіть по кілька шматочків зверху крему на кожне печиво.
  5. Охолоджений на цей час крем спочатку збийте міксером, а потім перекладіть у кондитерський кульок. З цього кулька розподіліть крем на кожен коржик.
  6.  Далі дістаньте тісто з холодильника та натріть його на терці зверху кожного печива. Відправте деко з печивом у духовку на 25 хвилин.

Популярне

Схожі статті

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.