Зірка на голові чи вишиванка і коса: що більше пасує Олі Поляковій, яка кардинально змінила сценічний імідж

Підкорювати шоубіз Оля Полякова почала з 2005 року. Процес йшов не так швидко, як хотілося б. На цьому шляху образи суперблондинки кардинально змінювалися.

Колись Оля Полякова обирала сценічні костюми з кокошником чи зіркою на голові. Нині ж віддає перевагу віночкам та вишиванкам. Перші 2 роки кар’єри співачка примірювала на себе образ в стилі baby doll. Та згодом з ляльковими міні-сукнями було покінчено.

Оля Полякова в панамці

Оля стала суперблондинкою з гламурними аксесуарами, бантами, стразами та блискітками. З 2013 року Полякова зробила родзинкою свого вбрання російський кокошник.

Оля Полякова в кокошнику

Саме в такому головному уборі артистка заспівала доленосні “Шльопки”.

Оля Полякова в кокошнику

Відтоді вона змінювала подібні аксесуари немов рукавички, прикрашаючи квітковими мотивами та стразами. Найважчий з них затягнув на 17 кг.

Оля Полякова стала леді

Трек “О Боже, как больно” кардинально змінив імідж зірки. Вона стала леді з яскравим кольором волосся та червоною помадою. Та довго без покритої голови дівчина не витримала, перейшовши на корони, обручі та навіть баранячі роги. До того ж Полякова стала частенько практикувати носіння перук укупі з обтислими блискучими сукнями.

Оля Полякова в зірці

Не обійшлося й без зірки на голові. Цей аксесуар артистка начепила на голову, коли перетворилася на “королеву ночі” з відповідною композицією. З цього сценічного костюма зроблено ляльку, схожу на співачку.

Оля Полякова у вишиванці

Згодом дійшла черга і до українських вишиванок зі скромно заплетеною косою чи жовто-блакитних нарядів, доповнених віночком із кульбабок.

Оля Полякова у віночку

До речі, торік зірка привселюдно спалила власний кокошник, який став символом російської агресії.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.