Не та красуня, що раніше: як зараз виглядає дружина Олега Винника Таюне, яка понад рік живе у Німеччині

Вже понад 1,5 роки бек-вокаліста Олега Винника і його дружина Таюне не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Виявляється, співачка разом зі своїм чоловіком виїхала з України після 24 лютого.

До початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник був одним з найвідоміших і найзатребуваніших артистів на естраді. Не менш публіка полюбила його бек-вокалістку і дружину Таюне. В народі її називали квіткою Таюне, порівнюючи її красу та ніжність з квіткою.

Таюне зробила модну стрижку, яка підійде жінкам будь-якого віку
Як зараз виглядає дружина Олега Винника Таюне, яка понад рік живе у Німеччині

Та саме це зіркове подружжя стало справжнім розчаруванням українців після 24 лютого 2022 року. Вони просто зникли з інфопростору і не виходили на зв’язок з прихильниками. Пізніше стало відомо, що Винник з Таюне перебувають у Німеччині. Саме там вони жили багато років і мають там нерухомість.

Лише через 1,5 роки після початку повномасштабної  війни Винник вирішив дати своє перше інтерв’ю, де розповів, чому він виїхав з України і де наразі перебуває. До слова, саме в цьому інтерв’ю співак вперше підтвердив той факт, що Таюне його його законною дружиною вже багато років.

Олег Винник більше не повернеться в Україну
Олег Винник більше не повернеться в Україну

Так, в інтерв’ю Ютуб-каналу “КРП” Винник заявив, що не бачить нічого поганого в тому, що виїхав з України після початку війни. Чоловік вважає, що там від нього користі набагато більше, ніж на фронті.

Варто відзначити, що після виходу цього інтерв’ю українці ще більше захейтили Винника.

А ось Таюне, на відміну від свого чоловіка за останні 1,5 роки інтерв’ю не давала і ніяких заяв не робила. Та нещодавно керівник офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон опублікувала у Фейсбуці свіже фото з Таюне. Так, на знімку Таїсія позувала без макіяжу, зачіски і виглядала засмученою. Від колишньої усміхненої і яскравої квітки Таюне не залишилось і сліду.

В мережі з'явилося свіже фото дружини Олега Винника Таюне
В мережі з’явилося свіже фото дружини Олега Винника Таюне

Нагадаємо, Олег Винник і Таюне одружилися ще в далеких 90-х. Подружжя багато років жили в Німеччині і лише після 2010-го вони вирішили повернутися в Україну. На Батьківщині Виннику вдалося побудувати приголомшливу співочу кар’єру. Дружина Таюне завжди була поруч з артистом і співала у бек-вокалі. Оскільки сценічний образ Винника був побудований на його мужності і харизматичності, співак вдавав з себе холостяка. Прихильники здогадувалися, що Таюне є дружиною Винника та підтвердив ці здогадки він лише нещодавно.

Популярне

Схожі статті

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.