Переможниця “Холостяка-1” Олександра Шульгіна розсекретила ім’я новонародженої дитини: обирала не вона

Відома українська блогерка Олександра Шульгіна, яка нещодавно народила дитину у США, повідомила ім'я, яке обрали для новонародженої донечки. Виявляється, називала дівчинку не вона

Олександра Шульгіна здобула особливу популярність в Україні багато років тому, коли стала учасницею та переможницею реаліті-шоу “Холостяк-1”. Хоча стосунки з Максом Чмерковським у зірки не склались, вона зуміла влаштувати особисте життя з іншим чоловіком, який став батьком двох її дітей. Нещодавно Шульгіна народила молодшу доньку від коханого та поділилась першими кадрами дівчинки.

Шульгіна вдруге стала мамою

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала перші кадри з новонародженою донькою. Олександра Шульгіна позувала у домашній атмосфері, поки маленька дівчинка лежала на її руках. Знаменитість щиро усміхалась, тому шанувальники легко зробили висновок – зірка щаслива стати мамою вдруге.

Олександра Шульгіна з Холостяка-1 показала свою новонароджену доньку від коханого чоловіка
Олександра Шульгіна з Холостяка-1 показала свою новонароджену доньку від коханого чоловіка

Крім яскравих фотографій своєї новонародженої доньки, знаменитість також розповіла і про те, як звати дівчинку. Олександра Шульгіна повідомила, що її новонароджену доньку тепер звати Аспен. Зірка пояснила, що ж означає це красиве ім’я. За словами блогерки, у перекладі на українську мову це ім’я означає “осика”.

Олександра Шульгіна також зазначила, що у Сполучених Штатах Америки існує місто, яке також називається Аспен. За зізнанням знаменитості, це місце вражає своєю красою, тому саме таким ім’ям і назвали маленьку дитину.

Олександра Шульгіна зізналась, як назвала доньку, яку нещодавно народила у США
Олександра Шульгіна зізналась, як назвала доньку, яку нещодавно народила у США

До слова, знаменитість у своєму Інстаграм-блозі розповіла і про те, що ім’я для новонародженої доньки обирав її чоловік. Річ у тім, пояснила знаменитість, що старшу дитину називала саме вона, а ось молодшу донечку назвав саме батько. Олександра Шульгіна зазначила, що так у сім’ї все вирішилось чесно та без зайвих суперечок.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.