Леся Нікітюк святкує 36-річчя: що стоїть за шаленим успіхом телезірки і чому вона самотня та не має дітей

19 жовтня відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 36-й день народження. Як звичайна дівчина з Хмельницького змогла підкорити столицю і стати зіркою телебачення – далі у матеріалі.

Сьогодні Леся Нікітюк – успішна і відома телеведуча. Вона стала ведучою №1 на Новому каналі і може похвалитися цілою армією прихильників і шанувальників. До прикладу, в Інстаграм-блозі Лесі за нею спостерігають 4 мільйони фоловерів.

Та шлях до популярності у Лесі був не простий. Вона – звичайна дівчина з провінції, без багатих батьків та без впливових осіб у своєму оточенні. Пробивалася на телебачення дівчина лише за допомогою свого таланту та наполегливості.

Як виглядала Леся Нікітюк в шкільні роки
Як виглядала Леся Нікітюк в юності

Стати телезіркою Леся Нікітюк мріяла ще з дитинства. То ж в один момент вона вирішила витрати свої останні кошти на новий одяг і поїхати підкорювати столицю. Київ зустрів Лесю не дуже гостинно. В одному з інтерв’ю Нікітюк розповіла, як колись жила в дуже поганому районі столиці, де могла дозволити собі лише орендувати кімнату.

Свою кар’єру на телебаченні Нікітюк почала з роботи на телеканалі 1+1. Туди дівчина влаштувалася адміністраторкою проєкту “Голос країни”. Це зовсім не творча робота, Леся пригадує, як була “на побігеньках” в українських зірок і виконувала функції принеси-подай.

Леся Нікітюк одягається на базарі
Леся Нікітюк святкує 36-річчя

Та все змінилося, коли у 2012 році Нікітюк вирішила взяти участь у проєкті “Розсміши коміка”. Леся стала учасницею шоу і своїм гумором змогла підкорити не лише судей шоу, але й публіку. Вона підкупила глядачів своєю простотою, харизмою і акторським талантом.

Згодом Нікітюк пройшла кастинг на ведучу популярного тревел-шоу “Орел і решка”, з чого і почалася її кар’єра.

Та весь цей успіх має і зворотню сторону. Так, зараз Леся Нікітюк має все: гроші, успіх і славу. Та от щасливою в особистому житті вона так і не стала. У свої 36 років телеведуча досі не одружена і не має дітей. Леся зізнається, мало чоловіків згодні на серйозні стосунки з медійною особистістю. Крім того, вона має досить складний характер і є самодостатньою особистістю, з чим деякі чоловіки також не можуть змиритися.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.