facebook

Злата Огнєвіч натякає на вагітність? Співачка їсть за двох та приховує живіт: “Почався жор”

Деякі зіркові особи періодично, свідомо чи ні, підігрівають чутки про свою вагітність. Останнім часом приводом для роздмухування цієї теми стали світлини Злати Огнєвіч.

Колишня учасниця реаліті-шоу “Холостячка” зіркова співачка Злата Огнєвіч неодноразово говорила про своє бажання знайти, людину, з якою вона хотіла б створити сімейний союз. Саме для цього вона й була однією з героїнь такого шоу. Але тоді її партнер, у якого вона нібито закохалась, розбив їй серце та припинив особисті відносини.

Відомо, що це боляче поранило жінку. Настільки боляче, що їй довелося звернутися за допомогою до психотерапевта. Втім, з її слів, стосунки з колишнім залишилися нормальними, хоча він за минулий період знайшов інше кохання, а от про Злату на зараз нічого не відомо.

Співачка віддана музичній творчості, активно гастролює з концертами країною, але нічого не розповідає про особисте життя, яке дуже цікавить її поціновувачів та шанувальників. Мабуть, тому час від часу на підставі світлин, які Злата залюбки викладає у соцмережу, виникають всілякі інсинуації стосовно підозри її у вагітності.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч. Скриншот з інстаграм та сторіз особистої сторінки zlata ognevich

Так, нещодавно Огнєвіч демонструвала у сторіз надзвичайний апетит, який вона називала “осінній жор” та показувала, що саме вона вживає дорогою на гастролі в Одесу: смаколики у великій кількості, сирники, здоровенні вегетаріанські бургери.

Користувачі соцмережі поєднали цю інформацію з тим, як збільшилося останнім часом обличчя співачки та постійний об’ємний пуховик, у якому вона фотографується, розгледіли навіть у неї округлий живіт під час перфоменсу в Одесі та зробили припущення, що їх улюблениця може бути при надії.

Сама ж співачка не реагує на такі натяки, нічого нікому не пояснює, крім того, що харчується вегетаріанською їжею. Здається, що така позиція жінки ще більше підігріває цікавість широкого загалу до теми її вагітності.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.