Наталія Сумська показала, як сильно посивів Анатолій Хостікоєв: українського Сулеймана не впізнати

Султану Сулейману з українського серіалу "Роксолана" додалося років. Так, він посивів, але є ще порох у порохівницях, тому творчого натхнення йому не позичати.

Анатолій Хостікоєв цього року відсвяткував 70 річний ювілей. За плечима за 40 років служіння у Національному драматичному театрі імені Франка безліч ролей, робота над якими дала можливість з успіхом реалізувати себе у режисурі.

“В актора не може бути стелі – потрібно нескінченно йти вгору. Якщо ж намітити собі бар’єр, вище якого і не мрієш піднятися, – все, на творчій особистості можна ставити хрест “,- таким принципом керується актор та режисер.

Партнерів по сцені у митця за життя було чимало, але творчі тандеми з другом Богданом Бенюком та дружиною Наталією Сумською — особливий пласт життя чоловіка.

У 90-х роках Анатолія Хостікоєва було визнано секс-символом вітчизняного кінематографа. Всі, хто близько з ним знайом, вважають, що й сам чоловік має такі ж риси характеру, як і герої, образ яких він втілював у кіно: мужні, сильні, гарячі та імпульсивні. У цьому, мабуть, відіграли гени батьків: батько актора був осетин, а мати — українка.

Янгол-охоронець

Третю дружину Хостікоєва Наталію Сумську всі колеги та друзі називають не інакше як музою та янголом-охоронцем, якого митцю послав Господь. У цьому союзі народився не тільки син В’ячеслав, який також пішов стопами батьків та обрав акторську долю. Разом Наталія та Анатолій народили безліч театральних шедеврів.

Г
Грек Зорба. Вистава Анатолія Хостікоєва за мотивами роману Нікоса Казандзакіса «Я, Грек Зорба»

Продовжують вони працювати й зараз. Так, днями Наталія Сумська на своїй сторінці в інстаграмі виклала фото, на якому пан Анатолій готується до прем’єри нового спектаклю.

Анатолій
Анатолій Хостікоєв. Скриншот зі сторіз особистої сторінки Наталії Сумської

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.