Валерій Меладзе розкрив причину розлучення свого брата з його дружиною Брежнєвою: “Розбіжностей вистачає”

Відомий музикант і молодший брат Костянтина Меладзе Валерій розкрив причину його розлучення з Вірою Брежнєвою. Виявляється, тут ні до чого політика

Валерій Меладзе, відомий артист грузинського походження, нещодавно розсекретив реальну причину розлучення свого брата з його дружиною. Знаменитість зазначив, що тут ні до чого політика та нібито різні погляди колишніх закоханих на те, що коїть російська армія в рідній країні Віри Брежнєвої. Молодший брат композитора розсекретив, що насправді відбулось у родині.

Меладзе та Брежнєва розлучились – причина

Раніше користувачі мережі активно обговорювали ймовірну причину розлучення зіркового подружжя. Хоча Віра Брежнєва, коментуючи своє особисте життя, попросила не намагатись дізнатись у неї реальну причину розлучення з Меладзе, шанувальники не втрачали надії розібратись. Тоді у мережі народилось чимало теорій, а однією з них стало те, що закохані розбіглись через різні політичні погляди й думки про повномасштабну війну в Україні.

Валерій Меладзе розсекретив, чому насправді його брат Костянтин розлучився з Брежнєвою
Валерій Меладзе розсекретив, чому насправді його брат Костянтин розлучився з Брежнєвою

Втім, у коментарі для російських журналістів Валерій Меладзе заявив, що чутки про те, що шлюб його брата зруйнувала політика, є повною нісенітницею. Знаменитість зазначив, що Костянтин Меладзе завжди був аполітичною людиною – таким він залишився і після 24 лютого минулого року. Молодший брат композитора здивувався, як можна було вигадати таке. Крім того, артист натякнув на реальну причину розлучення.

За словами Валерія Меладзе, у колишніх чоловіка й дружини вистачало розбіжностей і без політичних питань. Знаменитість пояснив журналістам, що насправді причиною розлучення могли стати сварки, яким вже багато років.

Валерій Меладзе розкрив подробиці особистого життя свого брата та його колишньої дружини
Валерій Меладзе розкрив подробиці особистого життя свого брата та його колишньої дружини

Варто нагадати, що про розрив відомої української співачки з її чоловіком почали говорити ще минулого року. Тоді шанувальникам здалось дивним, що на своїх Інстаграм-сторінках зірки більше не публікують спільні фото. Втім, лише восени цьогоріч Віра Брежнєва підтвердила, що більше не є дружиною Костянтина Меладзе.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.