Ольга Сумська продовжує тримати на короткій відстані колишнього та нинішнього чоловіків: “Кохання на трьох”

Попри те, що Віталій Борисюк відбив у Євгена Паперного дружину Ольгу Сумську, нині всі ці пристрасті залишилися в минулому. Ніхто ні на кого не ображається. Ще й гуртом виходять на сцену.

Любовний трикутник між Ольгою Сумською та її благовірними Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком, схоже, розтягнувся на роки. Актриса зі своїм другим чоловіком вже й срібне весілля встигла зіграти, а перший чоловік жінки продовжує завжди залишатися поряд.

Ольга Сумська з колишнім Євгеном Паперним і нинішнім Віталієм Борисюком

От і в комедійній виставі “Кохання на трьох” це тріо виходить на сцену разом. Причому героїня Ольги, за сюжетом, заміжня за героєм Паперного, а з Борисюком у жінки неоднозначні стосунки.

Як ці перипетії, що розгортаються на сцені, схожі на буденність життя! У своєму Інстаграм-акаунті Сумська виклала шматочки відео з вистави, де можна побачити Ольгу в обіймах Євгена, а обох чоловіків поряд у діалозі.

Ольга Сумська з нинішнім Віталієм Борисюком

Роки минають, але артисти продовжують випромінювати жагу до життя й оптимізм і не соромляться всім гуртом їздити на гастролі. Не сваряться й не згадують колишні образи.

Колись давно Віталію довелося залучити чимало сил, щоб відбити у Євгена його дружину. Не зупинила чоловіка навіть наявність у подружжя маленької донечки Тоні. Ольга довго не наважувалася розлучитися з першим чоловіком.

Ольга Сумська з колишнім Євгеном Паперним

Та коли Паперний дізнався про зраду, розлютився так, що справа дійшла до рукоприкладства. Тож схопила дитину на руки й втікала посеред ночі світ за очі. А насправді опинилася в Борисюка.

Відтоді пара не розлучалася. В другому шлюбі в Ольги Сумської народилася донька Ганна. Нині вона разом із батьками грає у театрі. Закохані збиралися обвінчатися, та так і не здійснили подібного наміру, хоча разом уже третє десятиріччя поспіль.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.