Старшу бачили всі, а як виглядає молодша дочка Олі Полякової, що стала точною копією свого немолодого батька

Популярна та епатажна українська співачка Оля Полякова доволі часто знайомить своїх шанувальників з життям своєї родини. Завдяки інстаграму не важко дізнатися, як виглядає її старша донька.

Та чи часто можна побачити Оліну молодшу донечку? Передивляючись галерею, складається враження, що до недавнього часу Оля Полякова оберігала від сторонніх очей малу і лише не так давно наважилась викладати фото дитини. Наприклад, з приводу її дванадцятого дня народження. Любляча мама порівнює донечку з сонцем та  називає дівчинку розумною, кумедною, свідомою та смішною.

Мамина копія, татів клон

Відомо, що у Полякової прекрасна міцна та заможна родина. Чоловік Полякової український бізнесмен Вадим Буряковський старший за неї на 16 років. Коли вони одружувались у 2004 році, то знайомі з обох боків, не вірячи у їхнє кохання, відмовляли пару від укладання шлюбу. Але чоловік та жінка довели всім їхню помилку, проживши щасливі 19 років та народивши й виховавши двох доньок. Якось Полякова зізнавалась, що тільки Вадим міг винести її характер. А ще Оля неодноразова казала, що вдячна своєму чоловіку за дітей, за те, що дівчата схожі на нього і це її тільки радує.

Стосовно Оліних слів про те, що обидві дівчини схожі на тата, шанувальники зі співачкою не згодні. Одні пишуть наступне: “Це ж треба так, одна доця копія мама друга тато! Квітник!” Другі погоджуються: “Аліса — це просто клон тата, а Марія — ваша…З такою мамою сумно не буває”. Треті нагороджують дитину такими епітетами: “ніжна”, “загадкова”, “чарівна” і таке інше.

З приводу зовнішності молодшої доньки Аліси було написано багато компліментарних коментарів.

Таких, як:”Чудова дівчинка! Така гарна, щира і природна! Всі пишуть, що схожа на тата, але я бачу в Аліси Оліні очі, погляд і усмішку. Також, гадаю, що й зростом та фігурою буде, як мама”.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.