Пропозицію не робить: екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала ситуацію в особистому житті

Христина Горняк, хоч вже і не являється дружиною відомого шоумена Володимира Остапчука, досі залишається цікавою для публіки. Нещодавно дівчина відповіла на питання, які цікавили її прихильників.

Христина Горняк – нотаріусиня, блогерка і екс-дружина Володимира Остапчука. Саме заради неї шоумен колись покинув свою першу жінку Олену Войченко, з якою прожив у шлюбі 10 років. Та побудувати щастя на чужому нещасті Горняк не вдалося. Їхній шлюб з Остапчуком не дожив і до другою річниці.

Чому Остапчук та Горняк розлучилися, досі невідомо, адже екс-подружжя це не коментують. Та в Мережі ходять чутки, що шоумен зрадив Христині, адже він почав жити з іншою жінкою ще до того, як вони офіційно розлучилися.

Горняк зізналась, коли саме розлучилась з Остапчуком
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала ситуацію в особистому житті

Варто відзначити, що ще під час шлюбу з Остапчуком Христина почала активно вести свій Інстаграм-блог. Після розлучення з шоуменом, прихильників у дівчини не поменшало, навіть навпаки: аудиторія виросла. Так, зараз за життям Горняк в соціальних мережах спостерігають понад 100 тисяч підписників.

Нещодавно Христина вирішила відповісти на питання, які цікавлять її фоловерів і дати свої життєві, мудрі поради. Так, одна із підписниць дівчини запитала її поради, щодо свого особистого життя. Підписниця розповіла, що довго була у стосунках, та хлопець не робив їй пропозицію. Саме через це дівчина вирішила розірвати ці відносини.

Потрібно було чекати?

, – запитала підписниця у Горняк.

Ну потрібно, чи ні, вирішувати тільки вам! Я б поговорила, напевно, для початку. Просто для когось довго – рік, а для когось – мало п’ять. Ну і ще, штамп в пеаспорті – не основа кохання

, – запевнила Горняк.

 Екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала ситуацію в особистому житті
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала ситуацію в особистому житті

Варто відзначити, що сама Горняк дуже швидко вийшла заміж за Остапчука. Так, шоумен зробив пропозицію руки і серця Христині через пару місяців після розлучення зі своєю дружиною, а ще через 3 місяці вони відгуляли весілля. Та, як показала практика, швидкий шлюб не є запорукою довгих і гармонійних відносин.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.