Реперка alyona alyona пригадала сільське дитинство: посиденьки кутком, запашні пампухи і плутанина з взуттям

Багато хто вважає, що реперка alyona alyona народилася в Баришівці на Київщині. Насправді зірка родом з села на Кіровоградщині. Дитинство навіює зірці найтепліші спогади.

Альона Савраненко народилася у червні 1991 року в селищі Капітанівка тодішнього Новомиргородського, а нині Новоукраїнського району Кіровоградської області. Перші 13 років життя майбутньої зірки репу минули саме тут.

Тато налагоджував вентиляційні канали, мама пакувала горіхи, а діти багато часу гуляли на вулиці, забуваючи про все на світі. От і на світлині, яку знаменитість виклала в Інстаграм, бачимо: дитина так поспішала вийти погуляти, що не помітила, як на одній нозі залишився капець, а іншу взула в босоніжок.

Альона Альона з ноткою ностальгії розповіла підписникам, як у їхньому населеному пункті всі ділилися на кутки за місцем проживання. От і збиралися на лавці всім кутком, щоб потеревенити чи поділитися випічкою.

Реперка alyona alyona пригадала сільське дитинство

Поколінню, що зростає, було корисно слухати розмови дорослих, адже мимоволі всотували купу корисної інформації – від рецептів народного лікування до секретів кулінарії та вирощування городини.

Все було дуже тепло, по-домашньому. Хтось приносив випічку, діти нашвидкуруч ковтали запашні пампухи з зеленню та часничком і бігли у своїх справах, а жінки ще довго обговорювали, скільки треба місити тісто, які яйця додавати, чим змащувати деко.

Найбільше з дитинства alyona alyona запам’ятала запах хліба й велику кількість дітей у кожному дворі. Напевно, саме про це її трек “В темноті”, де у відео можна побачити чимало замальовок із сучасного мирного українського села і те, на що його перетворили окупанти.

Фани реперки, звісно, не могли не відреагувати на такий емоційний пост, виклавши у коментах власні найяскравіші спогади з дитинства.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.