Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу і показала причину: рубці на обличчі

18-річна донька Олі Полякової Маша зізналася, що багато років лікує шкіру свого обличчя. Лише зараз, вперше за останні 5 років, дівчина почала виходити на вулицю без макіяжу.

Маша Полякова – старша донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчина ще з дитинства прагне популярності і медійності і хоче бути відомою не менше за свою зіркову маму.

Так, Маша ще з 14 років активно веде свій блог в Інстаграмі, де часто вражає публіку провокаційною поведінкою і дуже не дитячими знімками. Саме через це дівчина “заробила” собі не дуже гарну репутацію і часто зустрічається з хейтом у Мережі.

18-річна Маша Полякова кардинально змінила колір волосся і вразила яскравим відтінком
Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу

Незважаючи на те, що фоловери регулярно пишуть Маші негативні коментарі під її дописами, дівчина продовжує активно вести свій блог. Нещодавно донька Полякової поділилися дуже особистими знімками зі своїми підписниками і зізналася, що протягом 5 років боролася з акне. Дівчина показала, як вона зараз виглядає без косметики і зізналася, що не виходила на вулицю без мейкапу з 13 років, адже соромилася свого вигляду.

Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу
Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу

Трішки вам інсайту, ось так я виглядаю без мейкапу. Я вилікувала акне і тепер я ходжу на вулиці без мейку, а це я не робила з 13 років.

, – зізналася Маша Полякова.

Також дівчина показала, як виглядала її шкіра раніше, яку вона ретельно замальовувала тональними засобами.

Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу
Маша Полякова зізналася, що з 13 років не виходить в люди без макіяжу

Маша підкреслила, що зараз на її обличчі залишилися лише рубці від акне.

Нагадаємо, в минулому році Маша Полякова закінчила школу і вступила у Лондонський ВНЗ, де вивчала музику. Та у Великій Британії дівчина відучилася лише рік і забрала свої документи. У вересні цього року Маша стала студенткою Київської музичної консерваторії. Дівчина так і не пояснила своїм прихильникам, чому вирішила покинути навчання у Лондоні. А ось Оля Полякова в інтерв’ю Дмитру Гордону заявила, що на консерваторії Маша зупинятися не буде і в майбутньому буде вступати у найпрестижніший ВНЗ США – музичний коледж Берклі.

Популярне

Схожі статті

“Нарешті ми знаємо”: молода дружина Віктора Павліка Репяхова назвала точний діагноз свого 2-річного сина

Молода дружина Віктора Павліка Катерина розповіла про остаточний діагноз свого маленького сина Михайла та поділилась його справами на тиждень.

“Притула нас кинув”: Педан пригадав про потаємні образи та як колега залишив його з Фреймут одних без грошей

Відомий український шоумен і ведучий Олександр Педан пригадав, як багато років тому Сергій Притула не зрозумів жарту та залишив його з колегою Фреймут одних і без грошей.

Торт “Наполеон” вийде набагато смачніше та ніжніше: мій фірмовий секрет – в одному простому інгредієнті

Якщо зробити "Наполеон" на сирному тісті, старий всім відомий рецепт заграє новими смаковими відтінками. Укупі з заварним кремом вийде справжній кулінарний шедевр.