Четверо синів Андрія Шевченка можуть опанувати різні професії: науковця, підводника, футболіста, музиканта

За 20 років співжиття з моделлю Крістен Пазік футболіст Андрій Шевченко встиг нажити аж чотирьох синів. Старшому днями минуло 19 років, а найменшому зараз 7 рочків.

Джордан Шевченко

Андрій Шевченко розповів про різноманітні таланти своїх дітей

19-річний красень є гордістю батьків. Цьогоріч він вступив до Єльського університету й відбув за океан. Батьки страшенно сумують за своїм Джеєм. Татусь Андрій Шевченко навіть устиг відвідати сина в місті Нью-Гейвен й дізнатися, як облаштувався нащадок на новому місці. Джордан тим часом узяв ще один додатковий курс – вивчення української мови та історії України. Торік тато з сином виступили в рамках конференції ООН з промовою на захист України.

Крістіан Шевченко

Андрій Шевченко розповів про різноманітні таланти своїх дітей

Від кого родина очікує на футбольні рекорди, так це від 16-річного Крістена. Другий за ліком син Андрія та Пазік серйозно займається цим видом спорту. Тепер вивчатиме ази спорту у футбольній академії Вотфорда. Юнак уже встиг підписати контракт із “Тоттенхемом”. А влітку, перебуваючи у спортивному таборі на Багамських островах, навіть перетнувся з футбольною легендою Мессі, зробивши спільне фото.

Александер Шевченко

Андрій Шевченко розповів про різноманітні таланти своїх дітей

У перший день жовтня Але, як його називають батьки, відзначив 11-річчя. Це третя дитина в родині. Зі світлин хлопчика в мережі можна зробити висновок, що він дуже багато рухається. Підлітка можна побачити у парку атракціонів, де він бере участь в активних іграх, і верхом на конях, і в масці для пірнання під воду. Який вид спорту обере Алекс, поки незрозуміло, але те, що фізичними даними весь пішов у батька, безсумнівно.

Райдер-Габріель Шевченко

Андрій Шевченко розповів про різноманітні таланти своїх дітей

Найменшому Шевченку 7 років. Не виключено, що цей зірковий нащадок, коли виросте, стане музикантом. Уже зараз залюбки грає на гітарі, вдаючи з себе справжнього рокера. Але до етапу дорослішання ще далеко, тож уподобання хлопчика ще можуть змінитися й не один раз.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.