Мурат Налчаджиоглу назвав причину розлучення з дружиною через 4 місяці після весілля: “Зрадив”

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу розлучився з молодою дружиною через 4 місяці після весілля. Чоловік вперше прокоментував причину їхнього розставання.

Відомий бізнесмен і ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу влітку 2023 року відгуляв весілля з молодшою на 19 років дівчинию на ім’я Лілія Реус. До весілля Мурат і Лілія були у стосунках протягом трьох років. Та їхні відносини дали тріщину вже після того, як вони поставили штамп у паспорті.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу вирішили видалити спільні світлини на своїх Інстаграм-сторінках
Мурат Налчаджиоглу назвав причину розлучення з дружиною через 4 місяці після весілля

Нещодавно в Мережі почали поговорювати, що пара розлучилася. Справа в тому, що Лілія видалила з соціальних мереж всі спільні фото з чоловіком і прибрала статус дружини Налчаджиоглу. Мурат теж видалив зі свого Інстаграму знімки з молодою дружиною і поїхав відпочивати у Туреччиною зі своєю донькою від Ані Лорак Софією.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Мурат Налчаджиоглу попросив фоловерів не лізти у його особисте життя і не вигадувати причини, чому він розлучився.

Будь ласка, не уявляйте різні речі на основі тих ситуацій, які ви самі пережили, або новин, які ви почули в соціальних мережах, і, будь ласка, приберіть свої красиві носи з життя інших людей. Справа може бути не так, як ви думаєте, ваші припущення можуть бути: один з партнерів поганий, а інший хороший або один з них зрадив іншому, може бути, просто у двох людей різні погляди на життя і їх очікування від життя зовсім відрізняються

, – написав Мурат.

Чоловік фактично підтвердив, що розлучився з молодою дружиною та напряму коментувати, чому так сталося він не хоче.

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу і співачка-зрадниця Ані Лорак були одружені з 2009 по 2019 роки. Вони мають спільну доньку Софію, якій наразі 12 років. Подружжя розлучилися через регулярні зради Мурата.

Цікаво, що майже відразу після розлучення з Лорак чоловік знайшов собі заміну, ту саму Лілію, яка згодом стала його другою дружиною. Дівчині зараз 27 років, вона працює візажисткою та має 8-річну доньку від попередніх стосунків.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.