Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі (Фото)

29-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова продовжує удосконалювати себе у пластичних хірургів та косметологів. На цей раз блогерка вирішила позбутися зморшок.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за нього аж на 29 років, та це не завадило закоханим побудувати міцний шлюб і народити сина.

Катя Репяхова нині не лише дружина Павліка, а й відома блогерка. У своєму блозі дівчина ділиться подробицями сімейного життя з артистом, показує свої материнські будні та інше. Дівчина дуже відверта зі своїми прихильниками і показує навіть дуже особисте. Так, Катя ніколи не приховувала, що вона не зовсім задоволена своєю зовнішністю. Навесні 2023 року дружина Павліка виконала свою давню мрію і зробила пластичну операцію. Дівчина змінила форму носа і подовжила підборіддя.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Та на цьому Катя зупинятися не стала. Вже через кілька місяців після ринопластики вона наважилася на збільшення губ. А нещодавно блогерка зізналася, що збирається вперше зробити ботокс – це так звані уколи краси, які прибирають зморшки та не дають їм утворюватися.

Кололи лоб, міжвійку, очі (гусячі лапки). Боляче, але абсолютно терпимо і швидко

, – поділилася Репяхова

Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі
Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі

До слова, на цьому Катя Репяхова зупинятися на пластичних операціях не збирається. Дівчина зізнається, що має намір в майбутньому зробити мамопластику – операцію на бюсті. Дружина Павліка стверджує, що їй ця операція необхідна і не для того, щоб збільшити бюст. За словами Каті, у неї від природи одна молочна залоза значно більша за інша. Тому дівчина хоче зробити їх однаковими. Та на цю операція Катя наважиться вже після того, як “закриє питання” з дітьми. За словами Репяхової, вона планує ще хоча б 1 раз стати мамою.

Нагадаємо, Катя Репяхова і Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Через рік у них народився первісток – син Михайлик. Для Каті це перша дитина, а ось для Павліка вже четверта.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.