На “Холостячці” була з накладним волоссям: як виглядає Злата Огнєвіч без перуки з натуральною зачіскою

"Холостячка" Злата Огнєвіч не завжди виходить на люди зі справжнім волоссям. Частенько використовує спеціальну накладку. Був час, коли без неї не обходилося не лише під час концерту.

Українська співачка частенько експериментувала з кольором і довжиною волосся. Але після того, як деякий час походила блондинкою, її волосся стало мати жалюгідний вигляд. Воно стало ламким і неначе неживим.

Злата Огнєвіч півтора року носила перуку

Тож Златі Огнєвіч довелося приховувати зачіску під перукою. Це така спеціальна система заміщення волосся. Зазвичай накладні пасма співачка використовує перед концертом для виходу на сцену. Але тоді довелося носити накладку й у повсякденні, що дуже незручно. Цілих півтора року знадобилося, допоки ушкоджене фарбуванням волосся відросло й стало виглядати здоровим. Знаменитість дійшла висновку:

“Більше ніколи не буду білявкою і не вбиватиму своє волосся. Я обіцяю шанувальникам і собі”.

До спеціальних накладок на волосся артисти вдаються частенько під час виступів. Коли концертів багато і весь час укладати зачіску й пересушувати прасочкою, то волосся так довго не витримає. Тому і надягають знаменитості штучні замінники.

Злата Огнєвіч півтора року носила перуку

Але в побуті зазвичай ніхто їх не одягає на голову. А от Златі не пощастило – довелося навіть у магазин вбиратися в перуку. Зірка пожалілася, що це дуже некомфортно. Та ті часи, як і знімання “Холостяка”, залишилися в минулому.

Злата Огнєвіч півтора року носила перуку

Нині Огнєвіч може похвалитися власною пишною шевелюрою. До речі, волосся у зірки насправді кучеряве, як і в Насті Каменських. Тож доводиться його весь час розпрямляти. Якщо ж зірка виходить на вулицю з кучерями, то її не впізнають навіть сусіди.

Популярне

Схожі статті

Просто перемішую всі продукти ложкою і в духовку! Можна пекти з будь-якими фруктами: рецепт смачного пирога

Жоден куплений пиріг не зрівняється з ароматною домашньою випічкою, яку тільки дістали з духовки. Приготуйте цей простий пиріг на кефірі з фруктами і ви буде вражені його неперевершеним смаком.

Перестала купляти магазинні сосиски: з курячого філе готую сардельки вдома. Так дешевше і без консервантів

Не обовʼязково йти в магазин за сосисками, коли їх з легкістю можна приготувати вдома. Цей варіант набагато смачніше та корисніше, оскільки використовуються лише натуральні складники. 

Скальпель ще не торкнувся їхнього обличчя: рідкісні фото, якими були до пластики Білик, Ротару і Пугачова

З роками все більше знаменитостей удосконалюють свою зовнішність за допомогою пластики. Ірина Білик, Софія Ротару та Алла Пугачова не стали виключенням.