Опинились по різні сторони барикад: Повалій зізналась, чи спілкується з сином на тлі його підтримки України

Скандально відома співачка Таїсія Повалій зізналась, чи спілкується сьогодні зі своїм сином Денисом. Він з початку повномасштабної війни підтримав Україну

Таїсія Повалій, скандально відома співачка, яка колись називала себе українською, у нещодавньому коментарі для преси висловилась про спілкування зі своїм сином. Знаменитість розповіла, чи підтримує вона зв’язок із Денисом Повалій на тлі повномасштабної війни в Україні. Так, користувачів мережі цікавило це питання, адже чоловік після 24 лютого, на відміну від своєї мами, висловлювався на підтримку України.

Повалій про сина

У коментарі для російської преси Таїсія Повалій зізналась, що продовжує підтримувати зв’язок зі своїм єдиним сином Денисом. Знаменитість розповіла, що вони з ним часто дзвонять одне одному та спілкуються з відео. Зірка пояснила, що їхні стосунки все ще чудові. Крім того, розповіла артистка, її син також показує їй і свою дитину – маленького онука співачки.

Таїсія Повалій розповіла, чи спілкується зі своїм сином Денисом, який підтримує Україну
Таїсія Повалій розповіла, чи спілкується зі своїм сином Денисом, який підтримує Україну

Таїсія Повалій поділилась, що у своєму маленькому віці хлопчик вже проявляє інтерес до творчості. Артистка зізналась, що вона не виключає ймовірності, що у майбутньому її онук піде стопами зіркової бабусі та пов’яже своє життя з творчою професією.

Хай там як, але варто нагадати, що скандально відома співачка Таїсія Повалій два роки живе у москві зі своїм чоловіком. Зіркова пара активно підтримує дії російської влади. Крім того, декілька місяців тому скандально відома співачка отримала російське громадянство. Зірка вирішила зробити це не у будь-який день, а саме 24 серпня – у День Незалежності України.

Таїсія Повалій переїхала жити до росії та отримала російське громадянство
Таїсія Повалій переїхала жити до росії та отримала російське громадянство

Тим часом син артистки Денис Повалій не захотів жити разом із мамою у росії. Не так давно журналістам вдалось з’ясувати, що знаменитість мешкає в Іспанії, де у нього є власна нерухомість.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.