В Ірини Білик новий роман? Українська Мадонна засвітилася в обіймах нового чоловіка, і це не Коляденко

Ірина Білик в черговий раз заінтригувала шанувальників своїм прекрасним зовнішнім виглядом поряд з симпатичним молодиком. Глядачі губляться у здогадках, хто цей хлопець.

Відома зіркова співачка 53 річна Ірина Білик любить епатувати шанувальників своїми витівками, інтригуючи з ким зараз з чоловіків знаходиться у стосунках.

Чоловіків та романів у житті Ірини чимало

І
Ірина Білик показалась з новим молодиком

Так, першим цивільним чоловіком Ірини був її продюсер Юрій Нікітін. З ним у неї було кохання, але дітей через небажання чоловіка вони не мали.

Ірина ж хотіла, щоб у неї була повноцінні сім’я, тому, коли зустріла Андрія Оверчука, то пара повінчалась, а от офіційного шлюбу співачка брати не хотіла. На той момент Андрій був колишньою моделлю, а Ірина вже у певному сенсі зіркою. Після цих стосунків у пари народився син Гліб, але ніщо не змогло врятувати спільну сім’ю.

Був у співачки й шалений та тривалий роман з артистом Дмитром Коляденком, у якому вирували не дитячі пристрасті. Ці стосунки завершилися також розставанням.

Специфічним був шлюб Ірини з Дмитром Дікусаром, українським хореографом. Відомо, що чоловік молодший за Ірину на 15 років, та й офіційним шлюбом це назвати складно, бо було лише весілля в Ріо-де-Жанейро. Їхні стосунки розпались вже через 3 роки.

Офіційним же чоловіком Білик став режисер та фотограф Аслан Ахмадов, який знімав кліп на одну з її пісень. У пари з’явився син завдяки сурогатному материнству. Втім і з цим чоловіком в Ірини не склалося.

На своїй сторінці в інстаграмі Ірина останнім часом часто стала викладати фото з Дмитром Коляденком, що змусило шанувальників знову заговорити про відродження стосунків. Та ці плітки перебило нове обличчя, з яким Ірина снідала на природі. Молодик та співачка демонстрували вживання звичайної їжі, розкладеної на капоті дорого авто.

“Нащо той гламур?”,- запитувала Ірина, а чоловік запевняв, що “артисти — теж люди”.

Всі користувачі відмітили, що пара дійсно мала чудовий вигляд, але завдяки фільтрам. Також дехто став сподіватися, що має шанс зустріти артистів, яким гламур так обрид, у міській маршрутці.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.