Володя Дантес і Даша Кацуріна віднині житимуть разом: як виглядає заміський будинок, в якому поселилася пара

Володя Дантес і Даша Кацуріна вирішили якийсь час пожити разом і перебралися жити в спільний будинок за містом. Зазирнемо в середину й оцінимо інтер'єр нової оселі.

Дизайнерка й музикант заткнули роти всім, хто вважає їхній роман звичайною показухою і помстою Наді Дорофєєвій та Міші Кацуріну. Тепер Даша й Володя мешкатимуть разом у двоповерховому будинку.

Як виглядає будинок Володимира Дантеса та Даші Кацуріної

Попри те, що Даша деякий час перебувала в Польщі, вона, певно, прийняла остаточне рішення повернутися в Україну. Тож голубки взяли в оренду ошатне просторе житло. Кацуріна так прокоментувала свої дії:

“Є вірогідність, що я нарешті остаточно переїду, налагоджу графік, заспокоюсь і повернуся до вас”.

Певно, до подібного рішення маму двох дітлахів підштовхнули заняття з сексологом, про які вона сповіщала підписникам. Кацуріна з Дантесом не лише встигли розкласти речі в коробках, але й прокинулися вранці разом.

Як виглядає будинок Володимира Дантеса та Даші Кацуріної

Бізнесвумен показала спільний з Володею сніданок. З’ясувалося, що Дантес уміє готувати вівсянку, ще й так, аби догодити 2-річному Іванку, сину Даші. Чи дали покуштувати наїдок старшій сестричці хлопчика Саші, не сповіщається. Артист так поспішав на кухню, що не встиг вдягти футболку і світить голим торсом. Сама ж молодичка не може нарадітися:

“Перша вівсянка в нашому новому домі з Володимиром Дантесом”.

Звісно, якби Кацуріна сама займалася дизайном інтер’єру, то будинок виглядав би зовсім по-іншому. А так усе дуже нейтрально. Білі стіни, ламінатна підлога, відсутність штор на вікнах.

Як виглядає будинок Володимира Дантеса та Даші Кацуріної

Лише у спальні з двоспальним ліжком є сірі важкі портьєри, щоб перекривати доступ світла під час сну. Кухня, на якій вже встиг попоратися музикант, теж виконана в білих тонах. Плита електрична, тож, напевно, десь має бути генератор на випадок блекауту.

Популярне

Схожі статті

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.