Сумська, Бадоєв, Бєдняков втратили найдорожчих людей після 24 лютого: які труднощі очікували на зірок

Чимало українців останнім часом зазнали втрат найближчих людей. Знаменитості – теж не виключення. Без матусь після початку великої війни залишилися Ольга Сумська, Алан Бадоєв, Андрій Бєдняков.

Ольга Сумська

88-річної Ганни Іванівни не стало на 3-ій день повномасштабного вторгнення. Жінка народилася під час Голодомору, а вмирати довелося в окупації, оскільки до Катюжанки ввійшли ворожі російські війська.

Мами зірок померли під час війни

Ольга саме повернулася з Дніпра, на вулицях столиці йшли бої. Забрати й поховати матір не було жодної можливості. Написала про це у Фейсбуці, й знайшлися люди, які допомогли оформити документи та перевезти тіло актриси в морг. Везти Ганну Іванівну на кладовище довелося під вибухи балістичних ракет.

Алан Бадоєв

20 травня 2022 року не стало мами знаменитого режисера Антоніни Бадоєвої. Батьки до 2013 року мешкали у Горлівці, та потім перебралися жити під Київ. В останні дні Алан частенько відвідував матусю, але вона тяжко хворіла й не завжди впізнавала сина.

Мами зірок померли під час війни

Вражений подібним перебігом хвороби Алан звернувся до доньки Лоліти з проханням, щоб зробила евтаназію, якщо щось подібне на старості років трапиться з ним, і він перестане адекватно сприймати цей світ.

Андрій Бєдняков

Мама шоумена залишилася в блокадному Маріуполі. За хворою жінкою доглядала сестра Андрія. Бєдняков саме перебував на Мальдівах, знімаючи тревел-шоу. Сестра вирішила нічого не сповіщати брату, бо Андрій обов’язково приїхав би, а це небезпечно.

Мами зірок померли під час війни

З кожним вибухом жінці ставало все гірше. Температура у квартирі наближалася до нуля градусів. Коли бідолашка склепила повіки назавжди, донька не стала її ховати під під’їздом, а спромоглася вивезти тіло. Щоправда, й ця територія нині є окупованою, тож відвідати могилу матусі Бєдняков поки що не може.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.