Настя Каменських показала свою маму у день її народження: теща Потапа виглядає його ровесницею (Фото)

Настя Каменських зворушливо привітала маму з днем народження та показала спільне фото. 68-річна Лідія Каменських виглядає набагато молодше свого віку.

Українська співачка Настя Каменських у день народження своєї мами Лідії змилувала Мережу спільним зворушливим фото з іменинницею. На знімку мама і донька позували обіймаючись. Каменських не лише привітала маму, а й показала, наскільки вони схожі. Співачка успадкувала свої знамениті кучері саме від мами. Крім того, Настя має схожі риси обличчя з мамою і схожа на неї як дві краплі води.

З днем народження, моя мамо. Хочу побажати тобі міцного здоров’я, все решта ми зробимо. Люблю

, – привітала Каменських свою маму.

Користувачі Мережі доєдналися до привітань у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Лідочка! Многая літа! Здоров’я міцного!”;
  • “З іменинницею. Міцного здоровʼя мамі”;
  • “З днем народження щастя, міцного здоровʼя та безмежного кохання.”;
  • “Многая літа Лідочці. Така красуня-іменинниця, дуже ви схожі одна на одну”;
  • “З днем народження Лідочка, здоров’я тобі”.

Варто відзначити, що Настя Каменських завжди мала дуже теплі стосунки зі своїми батьками. Саме мама Насті привила їй любов до музики. Лідія Каменських співала у Народному хорі ім. Верьовки і була тісно пов’язана з музикою. Саме тому жінка, не вагаючись, віддала свою маленьку доньку у музичну школу. У віці 15 років Настя Каменських закінчила музичну школу по класу фортепіано.

Настя Каменських привітала маму
Настя Каменських показала свою маму у день її народження

Цікаво, що Каменських називає свою маму “Лідочка”. У мами і доньки дуже дружні стосунки. Після смерті батька у 2021-му році Настя Каменських ще більше зблизилася з мамою. Співачка брала її з собою на відпочинок, у подорожі й запрошувала на свята. Настя робила все для того, аби маму не відчувала самотність і тугу за чоловіком.

Зараз співачка зізнається, що ніде не відчуває себе так добре, як у батьківському домі. А мама для неї є найближчою людиною, якій можна довірити всі свої секрети.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.