facebook

Катя Репяхова і дружина Сасанчина ллють сльози у сімейному житті через складне материнство: “Готова здатися”

Материнство – дуже складна робота. Часто, жінкам важко справлятися з вихованням маленьких дітей та побутом. Особливо, якщо їм ніхто в цьому не допомагає. Відомі люди не є виключенням.

Часто в Мережі романтизують материнство та сімейне життя, не показуючи реальність. Та далеко не всі прагнуть приховати свої почуття та труднощі, з якими вони зіткнулися, народивши дітей. Так, дружини зіркових чоловіків Катерина Репяхова і Іванна Сасанчина не приховують, що часто ллють сльози у сімейному житті.

Іванна Сасанчина

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Роман Сасанчин і Іванна мають півторарічну доньку

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна скаржиться, що чоловік їй не допомагає у вихованні дитини. Іванна не приховує той факт, що подружнє життя з артистом далеке від ідеалу.

Так, нещодавно дівчина поділила у своїх Інстаграм-сторіс, що стомилася від такого життя і натякнула, що думає про розлучення.

Мене так за***ло чути дай, подай… відчуття прислуги. Я вже дійсно дуже близько до того, щоб здатись і обрати простіший шлях

, – зізналася Іванна.

Катя Репяхова і дружина Сасанчина ллють сльози у сімейному житті через складне материнство
Дружина Сасанчина страждає у сімейному житті через складне материнство

Також дружина Романа Сасанчина зізналася, що не може мовчати про те, що їй болить.

Я не можу мовчати і тримати в собі те, що в мене болить, така вже я

, – додала Іванна.

Варто відзначити, що дівчина не вперше скражиться у своєму Інстаграм-блозі на свого чоловіка. Іванна вже неодноразово натякала, що думає про розлучення з Романом.

Катя Репяхова

Репяхова назвала свою зарплату
Катя Репяхова і Віктор Павлік виховуть 2-річного сина

Четверта дружина Віктора Павліка Катя Репяхова має 2-річного сина Михасика. З вихованням хлопчика їй дуже допомагає її мама, яка живе по сусідству. Катя обожнює свого сина і встигає не лише його виховувати, а займатися власною справою, ходити в спортивний зал і вести Інстаграм-блог. Та навіть у Репяхової бувають моменти, коли їй дуже важко справлятися з материнством.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Катя зізналася, що дуже стомилась.

Не хочу і не буду приховувати свій стан. 99% коли Міша зі мною, він у мене на руках. 16 кг. Спить він також на мені. Встає о 6 годині ранку. Нейрокорекція 2 рази, басейн, розвивашки, садочок – дуже важко на одні руки

, – зізналася Репяхова.

Катя Репяхова поскаржилася на важке материнство
Катя Репяхова поскаржилася на важке материнство

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.