Потап готує тост на весілля Кароль і Балана

Продюсер явно знає більше, аніж фанати.

Співачка Оля Полякова та репер Потап провели спільний прямий ефір в Instagtam. Під час трансляції Полякова попросила Потапа змоделювати весільну церемонію Тіни Кароль та Дана Балана, ймовірний роман яких бурхливо обговорюють користувачі соціальних мереж.

Олексій Потапенко, який разом з Кароль та Баланом був тренером на шоу «Голос країни», погодився уявити весілля своїх колег. Потап залюбки озвучив тост, який би він підготував для привітання закоханих.

«Хто знає: чи це чорт вас поплутав, або це дійсно кохання, хай там як, Тіночко і Дане, бажаю вам щастя і гірко молодим… Мені подобається, що вже два роки вони тримаються за ручки. Вважаю, це дуже крута історія», – сказав артист.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.