Фани просять Гайтану заспівати, а вона у відповідь викладає світлини: з дитинства, без мейкапу, з донькою

Схоже, Гайтана не збирається повертатися до музичних вправ. У її Інстаграм-акаунті частіше можна побачити тата, доньку, чоловіка, аніж анонси нових концертів.

Нині родина зірки перебуває у Швейцарії. Фани співачки ніяк не дочекаються, допоки Гайтана порадує їх своїм чарівним голосом у нових композиціях. Натомість знаменитість, якщо і викладає якусь музику, то виключно шматочки старих кліпів.

Фани просять Гайтану записати нову пісню

Натомість ми можемо побачити, як артистка проводить вільний час з чоловіком і донечкою. Потім намагається віднайти для татуся наречену-українку, що вміє добре готувати.

Фани просять Гайтану записати нову пісню

Ще є світлини з дитинства Гайтани, напевно, замучила ностальгія за минулим. А от ми бачимо співачку без краплі косметики. Це дуже унікальний випадок, адже зазвичай зірки перед зустріччю з шанувальниками накладають чималий шар мейкапу на обличчя й змінюються до невпізнання. 44-річна жінка сфотографувалася на тлі заходу сонця, підписавши фото:

“Коли сонце сідає”.

Під цим постом та іншими в акаунті Гайтани можна прочитати чимало закликів перестати байдикувати та зайнятися улюбленим заняттям – записувати нові пісні. Ось кілька коментів:

“Ваш голос чарівний! Співайте! Даруйте нам красу в цьому хаосі!”

“Чекаю на ваше повернення!”

“Коли ми Вас зможемо почути?”

“Постійно чекаю на нові пісні. Хоча й про старі не забуваю . Дуже люблю вашу творчість”.

“Сумую за цим дивним голосом”.

Фани просять Гайтану записати нову пісню

Та, схоже, зірка поки не збирається повертатися до концертної діяльності. Подібні запити від шанувальників Гайтана чомусь ігнорує і не дає жодних пояснень. Доведеться лише чекати й сподіватися на краще.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.