У Тараса Цимбалюка триває цукерково-букетний період: проводить зі Світланою Готочкіною кожну вільну хвилину

У 33 роки актор Тарас Цимбалюк врешті усвідомив, у чому полягає цінність життя. Виявляється, у найпростіших і найбанальніших речах та романтичних стосунках.

Завітавши на шоу “Хто зверху”, у перерві між зніманням Тарас Цимбалюк відкрив секрети особистого життя. Вільного часу в актора не дуже багато, та коли випадає вільна хвилинка, він може займатися читанням книжок, може гратися в приставку чи займатися спортивними вправами.

Та найбільше йому імпонує час, проведений зі Світланою Готочкіною. Закохані вирішили розтягнути цукерково-букетний період якомога довше. Тому не поспішають розписуватися чи починати спільне життя.

У Тараса Цимбалюка триває цукерково-букетний період

Вони залюбки ходять на побачення. Тарас порадив усім парам організовувати своє дозвілля походами до музеїв, картинних галерей, просто попити какао в невеличкій затишній кав’ярні.

За погожої днини бажано вибратися в парк чи вирушити на природу. Задля цього не потрібно їхати кудись далеко. У кожній місцині, де мешкаєте, можна знайти гарні локації для відпочинку.

У Тараса Цимбалюка триває цукерково-букетний період

Після другого розлучення Цимбалюк не планував нових стосунків. Натомість кохання знайшло його саме. Вони мали спільну подругу, яка поставила лайк публікації актора. Світлана зробила те ж саме. У відповідь зірка “Спіймати Кайдаша” теж лайкнув фото Готочкіної.

Отак і почали листуватися в соцмережі, а за місяць відбулася перша телефонна розмова. Самі не помітили, як минуло 4 години спілкування. Тут Тарас і втямив, що знайшов людину, близьку йому за духом.

У Тараса Цимбалюка триває цукерково-букетний період

Відтоді вони з рестораторкою зустрічаються. Коли випадає можливість провести час разом, то займаються абсолютно банальними речами. Якщо нікуди не поїхали, можуть просто дивитися фільм, притиснувшись одне до одного. Зазвичай вечерю готує Світлана, а сніданок – Цимбалюк. Найчастіше годує кохану сосисками та яєчнею.

Популярне

Схожі статті

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.