Камалія розповіла про життя після розлучення з Мохаммадом Захуром і стосунки з дітьми: “Живуть з батьком”

Українська співачка Камалія розлучилася з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром навесні 2023 року. Артистка розповіла, як змінилося її життя після розставання з чоловіком.

Камалія і Мохаммад Захур були в шлюбі протягом 20 років. Їх вважали зразковою парою українського шоу-бізнесу. Жодних скандалів, чи сімейних розбірок, лише любов та повага один до одного. Принаймні так, показували свої відносини Камалія і Захур на публіку.

Навесні 2023 року Камалія вразила публіку заявою про те, що розлучається з Мохаммадом Захуром. Співачка не стала вдаватися у подробиці сімейного розбрату і попросила прихильників не задавати зайвих запитань.

Камалія привітала свого чоловіка Мохаммада Захура з днем його народження
Камалія розповіла про життя після розлучення з Мохаммадом Захуром і стосунки з дітьми

Нещодавно Камалія вперше за довгий час дала інтерв’ю програмі “Ближче до зірок“, де розповіла, як склалося її життя після розлучення. Так, після роставання з Захуром співачка повернулася жити до України. До цього з лютого 2022 року вона з чоловіком та дітьми жила у Лондоні. Варто відзначити, що діти Камалії, двійнята Арабелла і Мірабелла, залишились жити з батьком. Артистка зізнається, що вони з Захуром вирішили, що діти будуть жити в Лондоні з батьком аж до закінчення війни в Україні. Співачка не приховує, що дуже сумує за дітьми та мріє їх повернути в Україну.

Якась паніка починається, депресія. Мені не хочеться ні співати, нічого робити.

, – розповіла Камалія.

Камалія на честь дня народження свого чоловіка Мохаммада Захура показала архівні фото
Камалія розповіла про життя після розлучення з Мохаммадом Захуром і стосунки з дітьми

Камалія запевняє, що навіть після розлучення з Захуром, вона продовжує мати з ним дружні стосунки. Експодружжя поєднують не лише спільні діти, а й різні проєкти.

У нас дуже багато спільних проєктів: благодійних і не благодійних

, – розповіла Камалія в інтерв’ю.

Також співачка зазначила, що часто проводить час з ексчоловіком та дітьми, адже такий спільний відпочинок хочуть їхні діти.

Варто відзначити, що раніше Камалія розповідала про конфлікт з донькою Захура від попереднього шлюбу Тетяною. Саме у її домі співачка з дітьми то чоловіком жили після початку повномасштабної війни. Життя під одним дахом дуже розсварило жінок, що ймовірно стало поштовхом до розлучення співачки з Захуром. За словами самої артистки, у її конфліктах з донькою Захура сам Мохаммад завжди був на боці доньки.

Зараз Камалія зізнається, що не спілкується з Тетяної і її діти більше не живуть в домі цієї жінки.

Різні погляди.. І ревнощі її до батька і політичні погляди..

, – коментує стосунки з Тетяною Камалія.

Захур придбав окрему квартиру у Лондоні. Діти мої живуть з батьком окремо від Тані. В мене великого бажання спілкуватися нема з нею

, – зізналася співачка.

Популярне

Схожі статті

Роблю відбивні не зі свинини, а з індички: для смаку начиняю сиром – домашні уплітають шматок за шматком

Індиче м'ясо господині часто ігнорують. А дарма. З нього можна приготувати чимало смачних страв. Наприклад, відбивні з індичого філе з соковитою начинкою. Робиться усе дуже просто.

Тіна Кароль показала свій розкішний будинок, в якому є все: сад, город, спортзал, кімната нагород (ФОТО)

Як виглядає розкішний заміський маєток української співачки Тіни Кароль, який артистка побудувала ще зі своїм чоловіком Євгеном Огіром? Що знаходиться на території, окрім власного спортзалу?

“Колишня” Притули, Леся Нікітюк, показала підкачаний прес і стрункі ноги: навіть після пасочок не “запливла”

Знаменита телеведуча Леся Нікітюк активно веде Instagram сторінку та користується популярністю у підписників. Нещодавно Леся поділилася світлинами, які викликали певні обговорення серед публіки.