Два поверхи і дорогий ремонт: Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес – не економив

Рестораторка Даша Кацуріна не так давно повернулася з Польщі в Україну. Тепер бізнесвумен з дітьми та своїм бойфрендом Володимиром Дантесом живуть разом у розкішному будинку.

Даша Кацуріна – відома українська бізнесвумен, рестораторка та засновниця бренду одягу Katsurina. Та у медіапросторі про дівчину почали говорити після того, як її чоловік Міша Кацурін покинув її заради співачки Наді Дорофєєвої. В свою чергу Даша через півроку після розлучення з Мішою зійшлася з колишнім чоловіком Дорофєєвої Володимиром Дантесом. В кінцевому результаті так вийшло, що дві подружні пари просто поміняли партнерами і тепер кожен щасливий у своєму новому союзі.

Кацуріна і Дантес показались у РАЦСі
Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес

Після початку повномасштабної війни в Україні Даша Кацуріна з двома дітьми від попереднього шлюбу виїхала до Польщі, де прожила 1,5 роки. Нещодавно дівчина вирішила повернутися в Україну і з’їхатися зі своїм бойфрендом Володимиром Дантесом.

Так, Кацуріна і Дантес вирішили орендувати не квартиру, а просторий двоповерховий будинок, адже живуть з двома дітьми. Нещодавно закохані нарешті переїхали в свій новий дім. Даша Кацуріна у своєму блозі показала, як виглядає будинок, в якому вона тепер живе з Дантесом.

Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес
Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес

Так, будинок має два поверхи, кімнати дуже просторі і виконані у світлих тонах. Будинок облаштований так, щоб у ньому було комфортно жити сім’ї з дітьми. Крім того, у будинку є справжній камін, а у вітальні розташований величезний проектор для перегляду фільмів.

Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес
Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес

Нагадаємо, у шлюбі з Михайлом Кацуріним Даша стала мамою двічі: у неї є 7-річна донька Саша і 2-річний син Іван. Після розлучення діти залишилися жити з мамою. Зараз малечу виховує не лише Даша, а й її коханий Володимир Дантес. Співак, який раніше позиціонував себе як чайлдфрі, тепер відмінно справляється з доглядом за дітьми. Так, Дантес може не лише погратися з малечею, а й приготувати їм їсти, змінити підгузок Івану, помити їх та інше. Чоловік не приховує, що виховувати дітей для нього не просто та він отримує від цього задоволення.

Популярне

Схожі статті

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.

Павло Зібров зустрівся з Іриною Білик і зізнався у почуттях до жінки: як на це реагує його дружина Марина?

Нещодавно у мережі з'явилася фотографія відомого співака Павла Зіброва разом із красивою та талановитою Іриною Білик. Ця світлина викликала зацікавлення щодо їхнього давнього дружнього зв'язку.