Jerry Heil покинула навчання в Берклі, а донька Полякової вступила туди: враження дівчат від коледжу в США

Багато хто з українців мріє навчатися за кордоном. Та деякі, врешті опинившись у стінах престижного вишу, раптово приймають рішення все покинути й повернутися додому.

Jerry Heil

Авторка безсумнівного хіта “Охрана отмєна” торік поступила до американського музичного коледжу Берклі. І хоча подібний крок у житті був мрією всього життя співачки, цієї осені вона вже опинилася в Україні.

Jerry Heil та Маша Полякова покинули навчання за кордоном

Яна воліла навчатися онлайн, та оскільки заклад музичний, це виявилося неможливим, адже там багато практичних занять, й потрібна фізична присутність студента. Вступні іспити артистка склала ще до великої війни.

А коли після бомбардувань Києва виїхала до Німеччини, зупинившись в оселі німців, з яким була ледве знайома, Jerry Heil отримала сповіщення про зарахування. Яна таки поїхала за океан, сумлінно відвідувала пари. А потім їй запропонували такий проєкт в Україні, що вона не змогла відмовитися. Призупинила навчання (щось на кшталт нашої академки) й повернулася до Києва.

Маша Полякова

А от старша донька Олі Полякової заради Berklee College of Music навіть покинула навчання у Великобританії. Торік дівчина пристала до занять у музичному коледжі Лондона BMus. Та згодом її побачили на заняттях у музичній академії ім.Чайковського в Києві.

Jerry Heil та Маша Полякова покинули навчання за кордоном

Дівчина пояснила, що покинула навчання в Англії, щоб потрапити в Америку. Тепер гризтиме граніт музичної науки в Берклі, де українці надали хорошу знижку. Маша пообіцяла постійно інформувати земляків про особливості проживання за океаном.

Зіркова донька відзначила, що після 12 років музичної освіти в Україні заняття в Лондоні видалися їй доволі слабенькими. Сподіватимемося, що американська освіта не розчарує юну леді.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.