44-річна Гайтана після паузи порадувала фанів поверненням до творчої діяльності: “Я капітан цього корабля”

Схоже, Гайтана дослухалася до настійливих прохань шанувальників повернутися на сцену і збирається це зробити найближчим часом. Співачка сповістила про деякі нюанси творчої роботи.

Востаннє улюблениця мільйонів меломанів видала новий трек “Далі” 2 роки тому. А до цього була пісня VooDooMan у 2015 році. Потім зірка надовго замовкла. З’ясувалося, що співачка залагоджувала питання зі своїм колишнім лейблом.

З Lavina Music зірка співпрацювала, починаючи з 2003 року. Тож більша частина творчого життя пройшла саме в цій команді. Тепер Гайтана подякувала за співпрацю й сповістила у своєму Інстаграмі, що контракт закінчено й усі моменти узгоджено.

Вийшло дуже вдало. За співачкою залишилися всі права на її пісні та кліпи. Оскільки всі фінансові й питання авторських прав залагоджено, й ніхто більше немає ні до кого жодних претензій, можна починати новий етап:

“Відтепер я капітан цього корабля. Тож чекайте на нову музику”.

Зірка вселила у фоловерів надію, що невдовзі покаже нові музичні роботи. Широкий загал здивувався такій довгій співпраці. Напевно, більше ніхто з українських виконавців не може похвалитися контрактом довжиною у 20 років.

Гайтана повертається до роботи

Звісно, особливу роль тут зіграли особисті обставини. Адже Гайтана кілька років поспіль мала романтичні стосунки з керівником лейблу. Співачка постійно говорила журналістам, що вони з Едуардом Клімом ось-ось одружаться й зіграють три весілля – в Україні, Конго та на Гаваях.

Згодом з’ясувалося, що чоловік так і не розлучився зі своєю дружиною офіційно. Сама ж співачка вийшла заміж за іншого. З саунд-продюсером Алексом Смартом вони виховують 6-річну доньку Сапфір-Ніколь.

Журналісти Музвару поспілкувалися з Гайтаною, дізнавшись, що тепер зірка співпрацюватиме з лейблом TSLG digital, який належить другу родини Сергію Грачову.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.