Вася з “Шоу довгоносиків” покинув метушливу столицю: перебрався ближче до природи. Чим займається актор?

Шанувальники "Шоу Довгоносиків" обожнювали верткого Василя Бендаса, який маючи зріст 149 см, легко перевтілювався хоч у жінку, хоч у дитину. Куди подівся нині цей знаменитий чоловік?

Останнім часом про Василя Бендаса немає жодної звістки. Актор не з’являється ані в публічному просторі, ані на телеекрані. З’ясувалося, що напарник Віктора Андрієнка виїхав подалі від великого міста, оселившись на Івано-Франківщині в селі Старі Кривотулі.

Засновник “Шоу Довгоносиків” колегу не відвідує. Натомість силач Василь Вірастюк заїжджає регулярно в гості, коли навідується до матері у сусіднє село. Богдан Бенюк теж буває, оскільки родом з тієї ж місцевості.

Куди подівся Вася з Шоу Довгоносиків

Віктор Андрієнко розповів журналістам Obozrevatel, що Василь іноді приїжджає до Києва й навіть знімається, якщо запрошують. Та більше часу віддає волонтерству, прилаштовуючи вимушених переселенців у будинки, господарі яких перебувають за кордоном на заробітках.

Бендаса ні з ким іншим не сплутаєш. Актор має доволі колоритну зовнішність. Коли Василь вступав до університету Карпенка-Карого, мав зріст всього 1,20 м. Батьки переживали, що синочка ображатимуть.

Куди подівся Вася з Шоу Довгоносиків

Натомість Бендаса полюбили всі. У нього в Києві стало багато друзів. З 2-го курсу Вася став виходити на театральну сцену. Ада Роговцева узагалі обожнювала юне дарування, називала “синочком” і частенько запрошувала додому на пироги.

Після “Довгоносиків” Андрієнко колегу без роботи не залишив. Постійно запрошував у власні проєкти, зокрема, “Повне Мамаду”. Ще й у “Легендах Чарівнолісся” надав Василю роль мольфара. Побачити Бендаса можна також у стрічках “Поводир” та “Іван Сила”.

Коли мешкав у Києві, Василь купив вагончик й поставив його на березі річки, щоб перебувати поближче до природи. Нині вимушений доглядати за хворою мамою, тож у столиці з’являється рідко.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.