Допоки DZIDZIO вітав з днем народження 10-річну співачку, ексдружина Славія не забула: привітала з 40-річчям

Допоки DZIDZIO проводив час із 10-річною Анною-Марією та записував спільний кліп, ексдружина артиста не забула, що в нього ювілей і щемко привітала колишнього з 40-річчям.

DZIDZIO розчулила історія 10-річної Анни-Марії з Львівщини. Попри те, що нічого не бачить, дівчинка збирає кошти на ЗСУ співами. Її найбільшою мрією було зробити дует із Дзідзьо. Зірковий чоловік втілив бажання маленької співачки в життя.

Дзідзьо виконав мрію 10-річної Анни-Марії

Дівчинка співала у храмах та просто неба, а розчулені її голосом перехожі донатили. Таким чином вдалося зібрати 2 мільйони гривень. Артисту про маленьку волонтерку розповіли військові, відзначивши, що Анна-Марія Герман понад усе мріє познайомитися зі співаком. Хома вирішив зробити мужній українці сюрприз і завітав на день народження.

Прийшов не з порожніми руками. Приніс пісню “Ліхтарики”, написану разом з Анатолієм Безухом. Композицію Дзідзьо та його нова знайома заспівали дуетом, а відео виклали на Ютуб. За перші 4 дні воно набрало понад 360 тисяч переглядів. Співак так відгукнувся про дівчинку:

“Анна-Марія — надзвичайно обдарована, світла та смілива дитина. Пишаюсь її мужністю та прагненням допомогти. Це яскравий вогник у темряві, який дає надію на світле й мирне майбутнє України”.

Колишня дружина Славія привітала Дзідзьо з 40-річчям

Тим часом і сам виконавець отримав сюрприз від колишньої дружини Славії, яка не забула про 40-річний ювілей чоловіка і виклала в мережу Інстаграм щемке привітання з нотками ностальгії:

“Коли, як не зараз, у твій День… Михасику, з ювілеєм!”

Славія та Михайло прожили разом довгих 20 років. Коли Хома вирішив розлучитися, дружина дізналася про це з преси. Щоправда, чоловік колишню кохану не образив – залишив їй 150-метрову квартиру. Тепер Ярославі залишилися лише спомини про кохання в 17 років, про перший гурт, перші успіхи в житті й перші матеріальні здобутки.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.