Ірина Білик розповіла про свого “нареченого”, який освідчився їй прямо на сцені: бізнесмен з Тернополя

Нещодавно відома українська співачка Ірина Білик отримала пропозицію руки та серця прямо під час власного концерту. Хто цей молодик і чи збирається артистка за нього заміж – далі у матеріалі.

Співачка Ірина Білик, яка була офіційно одружена 5 разів, а зараз знову носить статус холостячки, нещодавно вразила прихильників відео у своєму Інстаграм-блозі. Це був ролик з її концерту, на якому красивий і високий молодик вийшов на сцену і зробив Ірині Білик пропозицію руки та серця. З відповіді співачки стало відомо, що вона особисто не знайома з цим чоловіком, та постійно бачить його на своїх концертах. Білик не сказала “так”, але й не сказала “ні”.

Виявляється, своїм вчинком прихильник Ірини Білик зміг добитися її уваги. Ба більше, співачка пішла з ним на каву. Про це артистка розповіла в інтерв’ю на радіо “Мелодія FM” . Так, співачка похизувалася обручкою, яку вона прийняла від молодого чоловіка і носить, не знімаючи.

Білик зізналася, що тепер близько спілкується з цим хлопцем і ходить з ним на побачення.

Ми зараз домовилися спілкуватися… Він дуже приємна людина. Я не відмовляюсь від спілкування, кави.

, – розповіла співачка.

Також Білик додала, що молодого чоловіка звати Микола і він родом з Тернополя. Там молодик має власний невеликий бізнес – перукарню.

Як виглядає наречений Ірини Білик
Як виглядає наречений Ірини Білик

Ірина Білик підкреслила, що наразі не впускає Миколу у своє ліжко, адже вважає, що ще мало його знає. Співачка вважає, що для більш близьких стосунків, їй потрібно 2-3 місяці ходити з ним на побачення.

Також Ірина Білик розповіла про обручку, яку отримала від Миколи. Чоловік трохи не вгадав з розміром і подарував каблучку меншу аж на 4 розміри. Та молодик постарався і подарував не звичайну обручку, а з гравіюванням ” Не одинакая я”. Співачка зізнається, що вирішила носити цю каблучку, адже вона все одно зараз вільна.

Наостанок Білик додала, що у Миколи є всі шанси підкорити її серце. Співачка звернулася до чоловіка в ефірі радіо:

 Миколо, мій чоловік і наречений, привіт!

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.