З’явилися реальні фото зірок 1+1 зблизька і крупним планом: як виглядають Мазур, Падалко, Гордєєв та інші

Робочий стаж деяких ведучих на каналі "1+1" складає не одне десятиріччя. Ми так звикли до цих облич, що навіть не помічаємо змін у зовнішньому вигляді. Здається, що роки на них не впливають.

Алла Мазур, 58 років

Як виглядають незмінні ведучі телеканалу 1+1

Батьки Алли були медиками, а вона вирішила стати журналісткою. Першу медаль отримала по завершенні середньої освіти. Надалі стала рекордсменкою з нагород. В ефір “1+1” вийшла 1 січня 1997 року. Відтоді стала головним обличчям новин на каналі. Мазур незмінно веде аналітичну програму “ТСН. Тиждень”.

Марічка Падалко, 47 років

Як виглядають незмінні ведучі телеканалу 1+1

Батьки телеведучої – знавці іноземних мов. Дівчина теж здобула лінгвістичну освіту, опанувавши не лише англійську, але й німецьку мови. Завдяки Лілії Подкопаєвій, з якою жила по сусідству в Америці, Марічка стала сповіщати на телебачення результати спортивних змагань. Працювати в програмі “Проспорт” Падалко почала з 2002 року, а за 4 роки перекваліфікувалася на ведучу ТСН. З 2012 перекочувала на “Сніданок з 1+1”.

Андрій Цаплієнко, 55 років

Як виглядають незмінні ведучі телеканалу 1+1

Харків’янин перебрався жити до столиці у 1997 році. Коли Цаплієнко прийшов працювати на “Інтер”, висвітлював усі гарячі точки планети. У 2014-му робив репортажі з анексованого Севастополя. У тому ж році перейшов на “1+1”, щоб можна було працювати українською мовою. У березні 2022 року був поранений окупантами на Чернігівщині. До речі, Андрій володіє ще й англійською та польською.

Єгор Гордєєв, 33 роки

Як виглядають незмінні ведучі телеканалу 1+1

До приходу у 2013 році на “1+1” телеведучий працював на КДР ТР, а ще співпрацював із російською телекомпанією “Дождь”. Нині побачити Єгора можна вранці на “Сніданку з 1+1” або після обіду на шоу “Твій вечір”.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.