44-річна Оля Полякова поскаржилася на зайву вагу, продемонструвавши докази: “Талія запливла трошки”

Оля Полякова не вперше завела мову про зайву вагу. Спочатку просто жалілася, що додала у вазі 8 кг. Потім пред'явила докази гладшання в купальнику. Та фани нічого поганого не помітили.

Оля Полякова приголомшила своїх фоловерів двічі. Спочатку сповістила, що набрала зайву вагу. Потім відкрила причину – відмова від паління. Важко сказати, які з цих двох зізнань більше шокували підписників Інстаграму зірки.

Оля Полякова продемонструвала 8 кг зайвої ваги

Ніхто ніколи не бачив співачку з цигаркою в зубах до чи після концерту. То коли ж вона пихтіла?! Оля пояснила, що користувалася не звичайними, а електронними засобами. Й приохотилася до них уже після початку повномасштабного вторгнення. Та щойно вирішила боротися з поганою звичкою, як постала інша проблема – Полякова всього за 2 тижні набрала цілих 8 кг.

Оля Полякова продемонструвала 8 кг зайвої ваги

Як і обіцяла, знаменитість продемонструвала власне тіло в купальнику, щоб шанувальники поспівчували їй. Та нічого особливого в новому образі Полякової фани не помітили. Тому співачці довелося виправдовуватися:

“Розумію, що для когось така форма є бажаною, але для мене це дуже багато”.

І, дійсно, мати таку фігуру в 44 роки мріє практично кожна жінка. Мама двох дітей поскаржилася, що в неї запливла талія, та стали завеликими сідниці. Тож проблема не в набраних 8 кілограмах, а в почутті не комфортності:

“Я кинула палити й замість цього почала жерти. І не тільки їжу в ненормованій кількості, а ще й солодке. Те, що я ніколи не робила, я просто не люблю солодке”.

Шанувальники зірки втямили, що подібне краще не починати взагалі. Адже Полякова до цього була байдужа до солодкого. А тепер, коли організм не отримує нікотин, їй постійно хочеться з’їсти якесь тістечко чи цукерочку.

Оля Полякова продемонструвала 8 кг зайвої ваги

До речі, заради гарного самопочуття Олі довелося відмовитися ще й від вживання алкоголю. Подібний стрес організму захотілося заїсти. От і маємо настільки ганебний результат: +8 кг усього за 2 тижні.

Натомість шанувальники знаменитості відзначили, що зайва вага не відобразилася на тілі знаменитості. Вона продовжує їх надихати на життєвий позитив.

Популярне

Схожі статті

Після розлучення з Асланом Ахмадовим Ірина Білик у чергове закохалася: чоловік дуже відомий, це не Коляденко

Серце велелюбної Ірини Білик вільним не буває. Шлейф чоловіків артистки, з якими мала стосунки, доволі довгий. Натомість зірка не збирається зупинятися на досягнутому й знову закохана й щаслива.

Всього з 2 інгредієнтів роблю сир маскарпоне: ніжний, як масло, і дуже м’якенький на смак

Щоб зробити сир маскарпоне, достатньо всього 2 інгредієнтів. Робиться все дуже просто. Боятися не потрібно, просто візьміться до справи. Вийде смачніше, аніж магазинний варіант.

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.