Куди зникла дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко: чим займається красуня та чи досі вони разом

Відомий український екстремальний ведучий перебуває у щасливому шлюбі з моделлю та журналісткою. Де зараз обраниця Дмитра Комарова та чому раптово зникла з радарів?

Олександра Кучеренко, відома українська модель та ведуча, яка свого часу підкорила найбільшого екстремала на вітчизняному телебаченні. Декілька років тому Дмитро Комаров і його обраниця відгуляли таємне весілля. Тепер знаменитості живуть душа в душу, але своїми гармонійними стосунками хизуватись не люблять. Що відомо про місцеперебування та діяльність Олександри Кучеренко, читайте у новому матеріалі “Однієї хвилини”.

Де зараз дружина Комарова

Знаменита українська ведуча після початку повномасштабної війни вирішила залишитись в Україні разом зі своїм коханим чоловіком. Нині знаменитість живе у Києві та продовжує займатись своєю професійною діяльністю – працює журналісткою на українському телебаченні, у спортивному шоу. Крім того, зірка має доволі насичене життя поза межами роботи. Нещодавно Кучеренко розповіла про один цікавий захід, учасницею якого стала.

Нещодавно відома українська журналістка Олександра Кучеренко взяла участь у концерті фламенко
Нещодавно відома українська журналістка Олександра Кучеренко взяла участь у концерті фламенко

Після довгого затишшя на особистій Інстаграм-сторінці з’явився новий допис, в якому вона розповіла про свою участь у концерті від школи танцю, де навчається. Зірка пригадала, що на початку повномасштабної війни, коли закинула заняття, вона побачила на вулиці свою викладачку і зрозуміла – це знак, що потрібно продовжувати рухатись. Саме тому Кучеренко відновила заняття, а нещодавно виступила на великому концерті у Києві, де виконала танець фламенко.

Де зараз живе та чим займається дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко
Де зараз живе та чим займається дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко

Крім такого цікавого хобі, є в знаменитості й інші серйозні заняття. Так, наприклад, вона подорожує Україною та світом, займаючись благодійністю та волонтерством. Знаменитість продовжує активно працювати на телебаченні, постійно з’являючись у кадрі. Підтримує Олександра Кучеренко і свого зіркового чоловіка, всілякими способами поширюючи інформацію щодо його нових фільмів, знятих про українців у часи війни.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.